Zárvásárlásra vonatkozó garancia

Kérjük vásárlóinkat, hogy olvassák végig a garanciális cserére vonatkozó tájékoztatást!

Cégünk évek óta forgalmaz minőségi olasz, izraeli, török, kínai ajtózárakat, zárbetéteket, zárszerkezeteket, kilincseket, pajzsokat, kulcskészleteket és mindig a minőséget tartottuk és tartjuk szem előtt.

Próbálunk folyamatosan a gyártó felé is ellenőrzéseket benyújtani, hogy a minőség mindig kifogástalan legyen. Az elmúlt több mint 5 évben többezer különböző terméket adtunk el, talán egy-két zárbetét volt, amire az ügyfél panaszkodott, de ezeket természetesen garanciába kicseréltük. Amikor a termék gyárilag hibás, akkor a forgalmazó köteles a kicserélésről gondoskodni és egy újat az ügyfél számára bocsátani a vásárlástól számított egy éves időszakon belül.

Ami a legfontosabb, csakis olyan termékeket cserélünk ki, aminek semmilyen törött, repedezett, összekarcolt, szétkalapált felületi sérülése nincsen, továbbá nincsenek a zárhoz hozzáhegesztve vasdarabok, alkatrészek, vagy nincs a kilincs a másik irányba átfordítva. Ezek nem gyári problémák, hanem a beszerelésből, a hozzá nem értésből keletkező hibák, rongálások. Ilyen esetben a terméket nem cseréljük ki.

A zárakba, zárbetétekbe gyárilag kenőanyagok vannak bejuttatva, nem kell őket olajozni! Küldtek hozzánk már vissza egy hónapos zárbetétet, amiből folyt az olaj. Ez szintén nem garanciális probléma. A raktárból tőlünk új dobozban, sérülésmentesen kerül ki a zár kiszállításra. Gyűrött dobozú 3 kulcsból egy hiányzó, másolásvédő kártyát elhagyott zárbetétet nemcserélünk ki! A zárakat eredeti állapotukban és dobozukban kell hozzánk visszajuttatni!

A csere a következőképpen történik. Mi visszamenőleg vezetjük az eladási listát, cím, telefon, név és az eladott termék szerint, így tudjuk, hogy ki, mikor és mit vásárolt tőlünk. Garanciális probléma esetén az ügyfél telefonon elmondja, mi a baja a zárnak, majd azt visszaküldi hozzánk. Ha megkaptuk, azonnal átnézzük, ellenőrizzük, majd, ha tényleg a termékkel van probléma, postázunk helyette egy újat a saját költségünkre. Mi ebből nem szoktunk problémát csinálni, hiszen a gyártó felé mi is tudjuk érvényesíteni a garanciát. Azonban nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy összekarcolt, kalapáccsal szétütögetett zárszerkezetet, vagy egy olajozott, összehorzsolt, karcolt terméket nem áll módunkban visszavenni!

Várjuk továbbra is leendő és meglévő ügyfeleink megrendelését! A termékeket másnapi GLS kiszállítással kapják meg!