Superlock hárompontos izraeli zárszerkezet

Az Izraelben készült többpontos, magas biztonsági fokozatokkal rendelkező fémajtókba SL, azaz Superlock, háromirányú zárszerkezet lett beszerelve. A három irány azt jelenti, hogy az ajtót úgy építették meg, hogy bezáráskor ne csak elölről, hanem felülről és alulról is védje az ajtót a befeszítés ellen.

Az ajtóba mind a három irányból egy menetes rúd van beletekerve a záron kijövő menetes szárakba, ezzel biztosítva a rudak mozgását mindhárom irányba.

A Superlock zárszerkezet dorn-mérete 65/90 mm. A zárszerkezet formája megegyezik, kinézetre legalábbis, a Mul-T-Lock és az RB többpontos szerkezettel, de méretbeli különbségek bőven vannak. A Superlock zár külön jobbos- és balos kivitelben vásárolható meg, mivel a kilincses zárnyelve nem forgatható.

A zár elejéből, a csapdanyelv alatt 4 darab egy cm-es átmérőjű rudazat jön ki. Az előlap hossza 235 mm. Az előlapon 3 darab üres furat található, amelyek alul és felül a zárszerkezetet rögzítik az ajtóhoz, a harmadik pedig a zárbetétet rögzíti a zárszerkezethez.

A Superlock zárszerkezet fogasíves meghajtású, tehát körkörös mozgással történik a záródás a zárszerkezet belsejében. Nagyon finom, összehangolt a szerkezet. Magát a zárat szétszedni nem lehet, mivel össze van szegecselve a zárdoboz. Ezeknek a záraknak a javítása esélytelen, csak a komplett cserét tudjuk javasolni.

A Superlock zárdoboz felülete horganyzott, tehát nem rozsdásodik, az előlapja krómozott, esztétikus és az SL felirat látható rajta.

Cégünk raktárkészletről biztosítja a Superlock zárak értékesítését. A zárat a GLS futárszolgálat viszi házhoz

A Superlock zárak beszerzése elég nehéz feladat, úgyhogy az árát tekintve az hatvanezres kategóriát érinti. Pontos árak miatt írjon az ügyfélszolgálatunknak!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak