Cisa kódolható tollas kulcsos zár forgalmazás

Cégünk igen nagy tapasztalattal bír az olasz zárak területén, hiszen több mint 10 éve vásárolunk különböző olasz, tollas kulcsos biztonsági zárakat. Így, ha Ön pl. Cisa hárompontos biztonsági zárat akar venni, akkor nyugodtan fordulhat hozzánk, mi azonnali kiszolgálással tudunk segíteni, nem kell rá heteket várni.

Nálunk az olasz Cisa zár kompletten, 3 darabos kulcskészlettel együtt, bruttó 55.500 Ft-ba, 5 darabos kulcskészlettel pedig 62.500 Ft-ba kerül. A zárszerkezet egy kódoló kulccsal kerül átadásra, ami egy fémfejes kulcs. A végleges gyári Cisa kulcsokat, amit egy leszegecselt papírdobozban talál, mindenkinek saját magának kell rákódolnia a zárszerkezetre. Mi egy szerviz-kulccsal adjuk át a zárat mindenkinek.

A zárszerkezet egy igen bonyolult mechanika, ezért is alkalmazzák, használják rácsokba, magas biztonsági fokozatú bejárati ajtókba, vagy akár széfekbe. A zár kiszereléséhez az ajtót szét kell bontani, vagy az előlapot leszedni és a rudazatokat lekötni. Így már kicserélhető az általunk biztosított, nálunk vásárolt Cisa zárszerkezet.

A Cisa zárak kenést, olajozást nem igényelnek, gyárilag ez már megtörtént. A csere után arra kell figyelni, hogy a záródó pontok könnyedén becsúsznak a helyükre, por, kosz ne menjen a zárszerkezetbe.

A Cisa tollas kulcsos zárszerkezet dorn-mérete 63/85, előre-, felfele-, lefele záródik, 4 darab acéltüske záródik előre, a 4. tüske felett a csapdanyelv található, ami a kilincs lenyomásával ki-be jár, illetve a 4. tüske alatt pedig a zár átkódolásához szükséges félhold alakú csavarnyílás található.

Vásároljon tőlünk Cisa tollas kulcsos zárszerkezetet, másnapi GLS kiszállítással, raktárkészletről!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak