Izraeli RB háromirányú zárszerkezet

Izraeli ajtózárakkal csakis Superlock és Mul-T-Lock ajtókban találkozhatunk, hiszen ez a zárszerkezet a Rav-Bariach nevéhez fűződik. Ők találták ki a többirányú záródást, melyet más zárgyártó cégek lekoppintottak.

Ennek a bizonyítását egy németországi zártörténelemmel foglalkozó múzeumban meg lehet tekinteni, a fejlesztés, gyártó és a gyártási év feltüntetésével.

A lényeg, hogy ez a zárszerkezet egy 3 irányú, fogaskerék meghajtású ajtózár, előre négy darab, 10 mm átmérőjű acéltüskét tol ki, illetve fel-, le- és hátrafele egy toldóval mozgatják az ajtóban lévő rudazatokat, ami a többirányú reteszelést biztosítja.

Az RB zárszerkezet nálunk megvásárolható készletről, csapdanyelve balosról jobbosra forgatható. A zárszerkezet ára 32.000 Ft.

Az RB izraeli zárszerkezet fogasíves meghajtású, ami annyit jelent, hogy egy olyan zárbetét hajtja, aminek a közepén egy acél fogaskerék van felszerelve, így a kulcs elfordításával történik a záródás.

A zárszerkezeten különböző furatok vannak kialakítva a kilincs és a zárbetét körül, amelyek biztosítják a zárbetét törésvédelmét, illetve a kilincs-garnitúra felszerelését úgy, hogy kívülről azt ne lehessen leszerelni.

Izraeli -multipoint- többpontos zárak

Ezek az izraeli ajtózárak, pontosabban zárszerkezetek, inkább nagyobb lakóparkokban találhatók meg, amelyek több éve épültek. Itt általában a befektető izraeli volt, és jó áron tudott akár a Superlock, akár a Mul-T-Lock ajtókhoz hozzájutni, amit az RB vállalat gyártott nekik.

Az izraeli zárgyártó cégek kapcsolatáról sok mindent nem tudunk, de az biztos, hogy konkurenciájuk egymásnak, aminek ellenére mégis segítenek egymásnak az ajtó- és zárgyártásban egyaránt.

Ennek az RB zárszerkezetnek a cseréjéhez szerszámozottság és szakértelem szükséges, mert nemcsak egy sima zárbetét cseréről beszélünk, hanem a mozgatható rudak lekötéséről, kilincs, pajzs, betét ki- és beszereléséről. Továbbá vannak olyan ajtók, amiket le kell emelni ahhoz, hogy magát a központi zárat kiszedjük, és ehhez bizony két ember szükséges.

Sok ilyen izraeli zárszerkezetet adtunk már el budapesti ügyfeleinknek és postáztunk vidékre is, hiszen ott is vannak többpontos izraeli ajtók beszerelve. Aki komplett szerelést kér tőlünk, nem csak zárat szeretne vásárolni, annak is tudunk segíteni! Hívja diszpécserünket az alábbi telefonszámon, ahol árat és időpontot tud egyeztetni. Ha bármi egyéb kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

06-30-265-5531

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak