HiSec alsózár rozetta kilincs alá

A HiSec bejárati ajtóknak két darab különálló zárja van. Ezen írásunk az alsó zárbetét védelmét mutatja be.

A HiSec ajtó gyári zárbetétjét minden esetben javasoljuk cserélni, mint erre több írásunkban is rámutattunk, mivel nem kerültek bele azok a mechanikai plusz dolgok, amelyek megvédenék a zárbetétet a rongálásos nyitástól.

A kínaiak úgy oldották meg a törés elleni védelmet, hogy egy pár fémlemezkét, ami zárbetét formára van préselve, rászereltek az ajtóra kívül és belül, amiket két darab hosszú csavarral fogtak össze, hogy kívülről ne lehessen leszedni. Ez a fémlemezke a törésvédő rozettája a zárbetétnek, illetve ahova a kulcsot be kell helyezni, ott kívül-belül egy forgógyűrű vezeti meg a kulcsot, ami a fúrásvédelmet biztosítja.  Ennek hiányában a zárbetét könnyen hozzáférhető, manipulálható. Ez a kis rozetta nálunk megvásárolható külön is, 4000 Ft-ba kerül. Ha komplett kilincsgarnitúrát vásárol, akkor ez már benne van a 14.700 forintos árban.

Főként azoknál az esetekben kell ilyet vásárolni, amikor ez hiányzik, vagy pedig a benne lévő forgógyűrű kikopott és a kulcs tekerése közben akadozik a zár. Ennek a kicserélése gyerekjáték, hiszen a HiSec ajtó kilincs garnitúráját kell lebontani, ami két csavar és már le is szerelhető és kicserélhető a nálunk megvásárolt törés- és fúrásvédő rozetta. A csomag tartalma: két darab négyes csavar, két darab rozetta.

Ez a termék nálunk folyamatosan raktárkészleten van, így nem kell rá várni. Rendelje meg a webshopban vagy e-mailben, és egy munkanapon belül hozzájut a termékhez!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak