Kínai acélajtó felsőzár pajzs

Felsőpajzs vásárláskor a csomag tartalma a külső-belső krómozott pajzs forgógyűrűvel ellátva, ami a fúrásvédelmet biztosítja; két darab műanyag alátét lemez az ajtólap és a pajzs közé; két darab átmenő csavar 5mm-es menettel; két darab menetes hüvely.

Ez a pajzs független attól, hogy az ajtó jobbos vagy balos nyitású, bármelyik kivitelű kínai ajtóra felszerelhető. A kínai ajtókon lévő díszítő védőpajzsok feladata egyrészt a zárbetét eltakarása, másrészt a törés- és fúrás elleni védelme, illetve az esztétikai látvány.

Ezeket a pajzsokat, kiegészítőket mi raktáron tartjuk.

A kínai acélajtó felsőzár pajzsát a csavarokkal együtt adott hüvelytoldókkal az 5 és 7 cm vastagságú bejárati ajtókra lehet felszerelni. Ez a kis kör alakú pajzs, vagy másnéven törésvédő rozetta, a zárbetét rongálástól való védelmét biztosítja, de minden esetben jó minőségű, izraeli, törésvédelemmel ellátott zárbetétet ajánlunk alá. A törésvédő pajzs jó az összes barkácsáruházban árusított kínai ajtóhoz, valamint a HiSec vagy Secdoors néven futtatott kínai ajtókhoz egyaránt.

A felső körpajzs anyaga nem acél, hanem sima lemez, ami általában egy idő után eltörik, a benne lévő forgógyűrű kikopik, ezáltal akadozik a kulcs a zárbetét fordításakor. Akinek hasonló kínai ajtaja van, és kopott vagy horpadt a körpajzsa, esetleg a rozettája akadozó, az vásároljon tőlünk egy újat, csak egy csillagcsavarhúzó kell a művelet elvégzéséhez, amivel már meg is van oldva a csere.

HiSec, Secdoors, TerraSec zárvédő pajzs

Mind a három márka Kínában készül. Tulajdonképpen az ajtó működési elve is ugyanaz, maximum záródási pontjai máshová esnek és az ajtó vastagsága lehet más méret. Azonban a felső zárat védő átmenő csavaros körpajzs, ami védi a zárbetétet a fúrás és törés ellen, méretileg és kinézetileg ugyanaz.

Cégünk ezt a törésvédő pajzsot folyamatosan raktáron tartja. Mindenkinek tudjuk akár másnapi átvétellel biztosítani, csomagban küldeni. A felső törésvédő pajzs ára 9.000 Ft (+ postaköltség).

A körrozettás pajzs cseréjét mindenképpen érdemes alkalmazni, ha a forgógyűrű kikopott, berágódott, nem biztosít szimmetrikus mozgást, továbbá, ha a krómozás lekopott a kulcs rendszeres használatától.

A körpajzs felszerelése egyszerű, nem igényel szaktudást, maximum a csavar hosszából kell vágni. A hozzá tartozó hüvelyadapterrel variálható a csavar hossza

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak