Potent rászegző olasz ajtózár forgalmazás

Nagyon hosszú ideje tart már a kapcsolatunk a torinói székhelyű Potent gyárral, amelyik az olasz biztonsági zárak területén elég komoly piaci helyzetet képvisel. Először kb. 10 éve kerestük fel őket, egy olyan zár ügyében, melyet zárszerviz keretein belül akartunk értékesíteni, ami a betörés megerősítésére és a biztonság fokozására szolgál. Már akkor tudtuk, hogy nagyon jó választás az a zár, amit kinéztük, és melyből azóta eladunk és felszereltünk közel 5000 darabot. De nézzük miről is beszélünk.

Olyan zárat kezdtünk el szerelni anno, ami egyrészt még nem volt jelen a piacon, másrészt pedig azoknak a záraknak a helyére jó, amit az Elzett forgalmazott felső másodzárként, több milliós tételben. A tökéletes megoldásra törekedtünk, hiszen sokkal erősebb a Potent zár, a felépítése is robosztusabb, felszerelve pedig sokkal masszívabb és sokféle ajtóra telepíthető. Akár műanyag-, akár fa-, egy- vagy kétszárnyú ajtóváltozatok esetén is.

Ez a zár a pumpás Potent másodzár, melynek a felszerelése akár házilag is megoldható, bár némi szerszám kell hozzá és egy kis logika. A dobozban rögzítő csavarok is találhatók. Mivel ez rászegző zár, így a nevében is benne van, hogy az ajtóra kell felszerelni, és a zárból kijövő zárnyelvet kell vagy a falba, vagy egy kengyelbe, illetve saját záródobozába rögzíteni. A zár ára 31.890 Ft. A zárhoz 3 darab kulcs tartozik. További kulcsokat a III. kerület Kerék u. 4. sz. alatti zárszaküzletben tudnak másoltatni.

A Potent pumpás másodzárak nekünk raktárkészleten vannak, állandó termékünk ez a kiváló biztonsági zár, mind értékesítés szempontjából, mind a zárszerviz keretein belül.

Betörésbiztos rászegző zárszerkezet

Ennél a Potent másodzárnál négy különböző hosszúságú zárcsőrt alkalmazunk, 50, 60, 70, és 80 mm hosszúságokban. Ez annyit jelent, hogy 5 cm-től 8 és fél cm-es ajtóvastagságig fel lehet őket szerelni bármilyen ajtóra. Ennél vastagabb ajtóra viszont már nem jó, mivel a kulcs nem éri el a nyílást. Kétféle kivitelű zárat tarunk raktáron, a kívül-belül kulcs-kulcs változatút, valamint a kívül kulcs, belül tekerőgombos kivitelt. A belül tekerőgombos változatot csakis tömör ajtókra ajánljuk, mert ha üveg van és azt betörik, akkor könnyedén elfordítható a belső tekerőgomb, és már nyitva is a zár. A zárdoboz színe katonazöld. Ezen nem tudunk változtatni, mert a gyár csak ilyen színben gyártja ezt a terméket. Ilyenkor kompromisszumot kell kötni a biztonság és az esztétika területén, esetleg, akinek nem tetszik, az átfestheti magának bármilyen más színre.

Mint említettük, bárhova felszerelhető, ahol kb. 9x9 cm-es szabad hely található az ajtó szélén. A zár egyirányba záródik, belülről vagy a tekerőgombot kell elforgatni, vagy a kulcsot kell elfordítani. Viszont kívülről a zár úgy működik, hogy befelé nyomni kell a kulcsot és közben kell tekerni. Tulajdonképpen így érzékeli a nyomás hatására a zárcsapokat, éppen ezért nagyon nehéz kinyitni zárfésüléssel, illetve roncsolásmentes nyitással. Eleinte szokatlan lehet a használata, de pár napon belül rááll a kéz, és már könnyedén megy vége a záródás.

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak