Kínai lemez HiSec ajtó zárak

Sokan ügyes kezű, barkács-szakembereknek tudják be magukat, akik nem feltétlen szeretnének 10-15 ezer forint munkadíjat egy szolgáltató cégnek megfizetni. Nekik, valamint vidéken élő ügyfeleinknek találtuk ki a kínai ajtóhoz tartozó zárszerkezetek forgalmazását, amelyet az adott helyre eljuttatunk.  Ezt a szolgáltatást úgy vezettük be, hogy a telefonon történő egyeztetés után el tudnak jönni hozzánk az irodába, ahol a zárak átvehetők. Egy másik lehetőség, hogy cégünk valamelyik munkatársával egy előre leegyeztetett időben és helyen találkoznak, ahol számla ellenében az alkatrészek személyesen átvehetők. Mivel nagyon sok távoli vidéki ügyfelünk is van, így részükre, egy munkanapos határidővel postán küldjük meg a zárakat. Ebben az esetben a postaköltség a megrendelőt terheli, aki a futárnak fogja az áru ellenértékét megfizetni.

Tudunk postázni szinte minden HiSec, Secdoors és kínai lemezajtóhoz alsó- és felső zárszerkezetet, törésvédő pajzsot, kilincsgarnitúrát - jobbos és balos kivitelben, illetve zárbetéteket méret függvényében, kizárólag RB zárbetétjeinkből.  Ahhoz, hogy jót küldjünk az ügyfélnek bizonyos információkra van szükségünk. Fontos ilyenkor a telefonon történő beazonosítás, vagy az e-mailben megküldött fénykép a zárról vagy a zárbetétről, a mérőszalag mellé helyezésével. Mi a fényképekből már látjuk, hogy miről is van szó, így a tévedés abszolút ki van zárva. Az ügyfél azt kapja, amit rendel, és nincsenek felesleges körök és kidobott szállítási költségek.

Kínai HiSec felső zártest, kisebb és nagyobb

Ezek a felső zártestek egyirányba záródnak, és négy csavarral rögzülnek az ajtó élében. Az egyikből három, vastagabb tüske jön ki, a másikból négy, vékonyabb tüske tolódik ki. Ezek a felső zárak nagyon ritkán szoktak elromlani, ha tönkre is mennek, általában a rossz és pontatlan ajtóbeépítés miatt történik. Mindkét zártest költsége bruttó 9.500 forint.

A zárak akár másnapi GLS futárszolgálattal már Önnél is lehetnek. Ha az ügyfél nem tudja, hogy a két másodzár közül melyik van az ajtóban, akkor fotót küldhet nekünk (e-mail, Viber, WhatsApp), mi segítünk a probléma megoldásában!

HiSec kínai zártest – kistestű, nagytestű változat

A kínai pajzsok után a legnépszerűbb, ami tönkremegy a kínai ajtóban, az az úgynevezett háromirányú, bevéső zárszerkezet. A régi szerkezetek színe sárga vagy fekete volt, a mostaniaké pedig már tűzihorganyzott, ezüst színű. Az egyik szerkezetből három vastagabb tüske jön ki, mely felett a kilinccsel működtetett csapdanyelv található. Legalul pedig egy pánikzár van, amelyet a kilincsre (pajzsra) szerelt ráfordítóval lehet reteszelni belülről. Balos- és jobbos kivitelben kapható. A kisebbik zártest tüskéi állított téglalap (lekerekített sarkú) formájúak, nem pedig kerek, mint a nagytestű társáé. Mindkét zárszerkezet költsége bruttó 14.700 forint/db.

A HiSec ajtóhoz tartozó ajtózárak cégünknél raktárkészleten vannak, melyeket bárki megvásárolhat.

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak