Cerutti - Viro olasz ajtózár értékesítés

A Viro tollas kulcsos zárak közel 20 éve vannak jelen Magyarországon, biztonsági ajtókba beépítve. Vannak olyan Viro zárak, amelyek 20 év után is még mindig elég jól működnek. Van, ahol már alig lehet lenyomni a kilincset, de a kulcs még rendületlenül működteti a zárszerkezetet.

Mint már említettük, a Viro feliratos trezorzárak igazából Cerutti zárak, csak a Viro cég több tízezret berendelt belőle magának, és a saját nevét nyomatta a kulcsba.

Ezekkel a Cerutti záras ajtókkal nemcsak Budapest bármelyik kerületében találkozhatunk, hanem vidéken is jó pár ezer darab került beépítésre és található meg, mind a mai napig.

Sajnos vannak már nagyon lepusztult állapotú ajtók is, ahol a szigetelés már leszakadt, a zsanér nyikorog, a borítás karcos, sértett, de ettől függetlenül egy zárcsere elvégzése után a következő 10 évet még mindig simán kibírja.

Ilyen Viro/Cerutti trezorzárakkal ellátott ajtókkal találkozhatunk panelházakban, családi házakban, és nagyobb társasházakban egyaránt. A tollas kulcsos zárról annyit kell tudni, hogy ez egy négyfordulatos, háromirányú zárszerkezet. Négy acéltüske jön ki a zárból, illetve a csapdanyelv. A zárnak a dorn-mérete 63 x 85 mm. Csak balos kivitel létezik már belőle raktárunkban.

A zárszerkezet egy összahajtott kartondobozba van becsomagolva. 3 darab gyári, Cerutti feliratú kulcs tartozik a zárhoz, illetve egy külső/belső kulcsdíszítő rozetta, címke van még a csomagban.

A zárdoboz mérete 140 x 240 x 30 mm. A zár súlya kb. 2,5 kg.

Cerutti zár vásárlás, házilag történő szereléshez

Cégünk a Cerutti záraknak a közvetlen magyarországi forgalmazója. Évek óta nagyon jó üzleti, szinte baráti kapcsolatban állunk a Cerutti cég vezetőségével.

Azoknak az ügyfeleknek, akik saját maguknak szeretnék ezt a biztonsági zárat beszerelni, szívesen segítünk, a zárszerkezetet a rendelkezésükre tudjuk bocsátani.

A zár költsége bruttó 48.900 Ft.

A Cerutti/Viro zárat ügyfeleinknek a GLS futárszolgálat segítségével juttatjuk el.

Sokan megkeresnek minket azzal, hogy a zár jól működik, csak a kilincset nem lehet, vagy nehezen lehet lenyomni, esetleg lóg. Ez a zárszerkezet kilincsdiójának a kopását jelenti, mely esetben, komplett zárszerkezet csere szükséges. Külön alkatrészek nem kaphatók, ezeknek a forgalmazásával nem foglalkozunk. Használt zárakat nem értékesítünk, nem is számítunk be.

Az új zárszerkezethez ajánlunk és értékesítünk egy új, már beépített rugóval rendelkező kilincset. Amennyiben ilyet szeretne vásárolni, nálunk megteheti, több fajtát is értékesítünk.

E-mailes elérhetőségünk hétköznapokon (H-P) 8 - 18 óráig: zarszerviz365@gmail.com

Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest
Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest
Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest