Zárak videói

Telefonról, okosóráról működtethető zárbetét

Itt a jövő! Egyedülálló okoszár most már hazánkban is! Moduláris, bővíthető zárbetét, mely kényelmes működést biztosít telefonról, okosóráról, érintőkorongról, felhasználói kártyáról és emailben megadott személyes kódokkal is működtethető. Hosszú akku-élettartam, vezetékelés nélküli, költözéskor elvihető és másik ajtóba szerelhető! Kényelmes és megfizethető, ráadásul a biztonsága is kiváló.

Ajtózárbetét a biztonságért

Az izraeli Rav-Bariach ajtó- és zárbetétgyártó vállalat a világ első számú ajtógyártója. Több mint 1000 ajtót készítenek el egy nap különböző méretben, színben, kivitelben, a megrendelő igényei szerint. Saját ajtóikban saját zárbetétjeiket és zárszerkezeteiket alkalmazzák, interaktív csapos, másolásvédett kivitelben, 3 és 5 kulcsos kiszerelésben.

Mi izraeli ajtót nem értékesítünk, csak zárszerkezeteket és zárbetéteket.

Érdemes megnézni a videókat, mind a zárbetét felépítéséről, mind az ajtógyártás folyamatáról.

Zárbetét tesztelés

A Rav-Bariach ajtó- és zárbetétgyártó vállalat folyamatosan teszteli a nap 24 órájában a zárbetétjeit, minőségellenőrzés végett. Mindezt az ügyfelek elégedettségéért, a hírnév megtartására, a zárbetétek tökéletes működése miatt.

A zárbetétek tesztelési folyamatát az alábbi videókban nézheti meg, ahol láthatja a tesztelési eljárást. Ez hasonló ahhoz, ahogyan a bútoráruházak a kanapékat, fotelokat tesztelik.

Dierre zárkódolás és Mottura lamellaköteg csere

Kis videónk segítség abban, hogy ha valaki tőlünk vásárol Dierre zárhoz tartozó kulcstőkét, kulcs-agyat, illetve olasz Mottura zárszerkezethez tartozó lamellaköteget, akkor hogyan tudják könnyedén, házilag átkódolni a zárszerkezetet vagy kicserélni a lamallaköteget, zárszerelő szakember kihívása nélkül.

Minden Dierre zárszerkezetet, kulcstőkét, illetve Mottura zárakhoz tartozó lamellakötegeket raktárról biztosítunk másnapi GLS kiszállítással.