Securemme cserélhető lamellás zárak forgalmazása

Az Securemme trezorzárak Olaszországban készülnek, olasz és nemzetközi minősítésekkel vannak ellátva. A hazai MABISZ honosításról a magyar ajtó forgalmazói gondoskodnak.

Mi zárszerviz szolgáltatóként szereljük, szervizeljük ezeket a zárakat, valamint Securemme zár forgalmazóként értékesítjük is ezeket az olasz trezorzárakat. Ám ezekből is csak a 26-os szériájú, cserélhető lamellakötegű zárszerkezetet, melynek külön jobbos- és balos kivitelű változata van. Így a kilincsnyelvet nem lehet forgatni, mert a nukleo, azaz a zármag, belül található.

A zárhoz 3 db négyfordulatos kulcs jár, plusz egy darab, kétfordulatos ún. szervizkulcs, valamint egy plasztikkártya, amely a másolásvédelmet biztosítja.

A zár dorn-mérete 63/85 mm-es. 3 pontos ajtózárást biztosít, két- és négyállásban lehet a kulcsot kihúzni a zárból.

A zárat közvetlenül megvásárolhatják tőlünk, bruttó 46.900 Ft-ért.

A zárszerkezet kb. 3 kg, lamellás felépítésű, az ajtóba rögzíthető előlapon keresztül, illetve záron keresztül, oldal- és felső irányból. A Securemme zárszerkezetet főként az Olaszországban készült Masterdoor és Portadoor biztonsági ajtókba szerelték be, de az elmúlt években egyre több hazai ajtógyártó is használja ezt a kéttollú tollas kulcsos Securemme zárat.

A zárat mindenkinek ajánljuk, nagyon jó minőségű. Magának a Securemme zárnak a cseréje akár házilag is elvégezhető, nem feltétlenül kell zárszerviz céget hívni hozzá. Mint említettük, ezek a zárak MABISZ minősítéssel rendelkeznek, tehát tesztelték, próbálták őket, hogy mennyire betörésálló az olasz Securemme zár.

Cégünk csak olyan zárakkal foglalkozik, melyek megbízhatóak, és a Securemme zár ezek közé tartozik.

Vásároljon tőlünk Securemme zárat raktárkészletről, mely azonnal megrendelhető! Ha nem biztos a Securemme zár típusában, csatoljon be nekünk egy fotót e-mailben, mi segítünk a zár pontos beazonosításban!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak