HiSec ajtó jobbos és balos zárszerkezet

Az igen népszerű, kínai importból származó, kétzáras HiSec bejárati ajtó zárszerkezete is meghibásodhat, amely következménye, hogy cserére szorul. Nálunk megtalál mindent, ami ehhez a kínaibejárati ajtózár cseréhez szükséges, azaz a bevésőzárat. A HiSec ajtó zárszerkezetéről ejtsünk pár szót, de a lenti képeken is be tudják azonosítani, hogy egyforma-e az Önök ajtajában lévővel. Íme egy-két adat róla.

A biztonsági acélajtóhoz való zártest előlapja 30 mm x 240 mm. Az előlap tetején és alján két-két csavarral rögzíthető az ajtólaphoz a zártest. A zárszerkezet cilinderes vezérlésű, tehát zárbetéttel lehet rázárni a két teljes fordulatot. A HiSec ajtózár csapdanyelve, ami általában kívül-belül kilinccsel működik, nem forgatható nyelvű, így a vásárlásnál szükséges a jobbos vagy balos kivitel megadása. A legegyszerűbb a nyitási irány eldöntéséhez, ha küld nekünk egy fényképet az ajtóról kívülről vagy belülről, mi segítünk a választásban, de az alábbi fotó szemügyre vételével is elég könnyű eldönteni a nyitási irányt.

De térjünk vissza a méretekhez. A zárszerkezet és a kilincs közepe közötti távolság 60 mm, míg a kilincs közepe és a zárbetéthenger közötti távolság 68 mm. A cilindernyílás jobb és bal oldalán átmenő furat található, amely azért szükséges, mert a külső-belső törésvédő pajzs csavarjai ezen mennek keresztül. A zárbetét nyílása alatt, tehát a fordított körteforma nyílás alatt, van még egy ún. pánik ráfordítási lehetőség. Ez egy belső retesz, amely a kilincsen lévő gomb elforgatásával záródik ki és be.

A zárszerkezet dobozmérete 105 mm x 177 mm. Mivel kínai zárakról beszélünk egy-két mm eltérés itt-ott nem oszt, nem szoroz ebben az esetben. A kínai zárszerkezet záráskor 3 darab különálló, 18 mm-es átmérőjű hengert tol ki az ajtótokba.

Ezekből a zárszerkezetekből nem szabad az olcsó, webáruházak által forgalmazott FTH kivitelt vásárolni, hiszen az még a kínainál is rosszabb minőség! A kínaiak legalább úgy összerakták, hogy 8-10 évet kibírjon, míg az FTH változatról ez nem mondható el.

A kínai bevésőzárakat mi raktárkészleten tartjuk, nem kell rá várnia. Telefonon vagy e-mailben történő hétköznapi rendelés esetén, akár másnapi kiszállítással már megkapja az ügyfél.

A HiSec ajtóhoz tartozó zárszerkezet ára 14.700 Ft. Erről minden esetben számlát állítunk ki az ügyfeleknek.

Vásárlással vagy a bevésőzárral kapcsolatban az alábbi elérhetőségen léphet velünk kapcsolatba:

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak