Dierre ajtózárak, alkatrészek, tartozékok

Főként Budapesten, de vidéken is nagyon sok olyan olasz biztonsági ajtó van beszerelve, amely Dierre vagy Atra márkanévvel van ellátva. Ezek magas biztonsági fokozatú bejáratiajtók, tollas kulcsos vagy cilinderes vezérlésűek, egy- vagy kétzáras kivitelben. A nyitási irányuk lehet balos- vagy jobbos, illetve gombos vagy kilincses kivitelű változatban.

Zárkereskedésünk a következő alkatrészeket, kulcsokat, zárakat tudja biztosítani raktárkészletről azoknak az ügyfeleknek, akik saját maguk akarják kicserélni a zárakat, vagy pótolni a hiányzó alkatrészeket.

A Dierre zárszerkezetekből alsó, felső, tollas kulcsos, jobbos- vagy balos kivitel van raktáron, Dierre kulcskészletből pedig a rövid és a hosszú kulcsos változatok. A Dierre New Power 5 kulcsos zárbetét, illetve az Iseo 5 kulcsos zárbetét, 30/30 mm osztásban, az egyik oldalon a hosszított tengelyű tekerőgombos kivitellel.

Főként bronz és ezüst színű Dierre alkatrészeket tartunk raktáron, mert ezekből van a legtöbb beszerelve. Ilyen pl. a kitekintő, a törésvédő pajzs, a kilincs, a fix gomb és a díszítő címkék. Ezek a díszítő címkék egy műanyag alaplapra vannak felpattintva, a műanyag lap pedig az ajtólapra van felcsavarozva. Kilincstengelyt, menetes kilincstengelyt, felső reteszzárhoz elhúzókart komplett gombot tartunk raktáron. Ezek nálunk azonnal megvásárolhatók!

A Dierre zárakhoz tartozó címkegarnitúrák tollas kulcsos és cilinderes kialakításúak lehetnek. Csakis párban lehet őket megvásárolni!

A tartozékok árairól érdeklődjön telefonon! Ha bárkinek szüksége van bármire, akkor küldjön nekünk fényképet a szóban forgó ajtóról, ott is arról a részről, ahol esetleg hiányzik valami. Csak így tudunk segíteni! Külön műanyag távtartókat, meg egyéb kulcs-megvezetőket, ami beesett az ajtóba, nem értékesítünk, az a címkegarnitúrához tartozik, amt meg kell venni kompletten!

Egyszóval a Dierre ajtóhoz, zárhoz a fent felsorolt dolgokat raktáron tartjuk. Ajtót, ajtószigetelést, küszöböt, zsanért, tokot, ajtólap borítást, digitális kitekintőt nem tartunk, és nem is tudjuk, hol lehet ezeket beszerezni!

Az alábbi fotóinkon láthatják a tartozékokat, melyeket készletről tudunk biztosítani!