HiSec ajtó felső zárszerkezet

Több írásunkban is említjük, hogy a HiSec ajtó kétzáras kivitelű, van egy alsó- és egy felső zárszerkezet benne. Ezen írásunk a felső zárszerkezet formájáról, méretétől, működéséről, áráról szó.

A felső zár cilinderes vezérlésű, két fordulattal lehet bezárni. Normál, európai profilú zárbetét megy bele a zárhenger nyílásába. A HiSec ajtók mérete esetében, 45/45, 43/43 vagy 40/45 mm-es osztású zárbetétek jöhetnek szóba. Kétfajta zárszerkezet van a felső zárból a HiSec ajtókban. Az egyik három kerek rudat tol ki a kulcs fordításakor, a másik pedig négy egyforma méretű, szintén rúdformájú zárnyelvet.

A zárdobozhoz az előlap két csavarral van hozzáfogatva. Az egyik változat előlapja 14 mm, a másik szerkezeté pedig 30 mm. A zárbetét közepe a zár előlap szélétől mérve 60 mm mélyen van. A zárbetét jobb- és baloldalán átmenő furatokon keresztül lehet a törésvédő pajzsot felcsavarozni.

A felső zárszerkezetek egyirányba záródnak. Négy darab ötös csavarral vannak az ajtó éléből rögzítve.

Mind a két típust raktárkészleten tartjuk. A zártestek ára 9.500 Ft.

Ezeknél a felső záraknál nincs külön jobbos vagy balos kivitel, hiszen bármelyik irányba lehet őket forgatni. A HiSec ajtó felső zárjainál nem lehet elmondani, hogy sűrűn tönkre mennek, mert az egyirányú záródás miatt nincs terhelés a szerkezeten, így sokkal tovább bírják, mint az alsó, háromirányú változat.

A zárakat megveheti webshopunkban utánvétes rendeléssel, másnapi futárszolgálat kiszállítással. Kiszállítás esetén kb. 2500 Ft plusz költséggel kell még számolni.

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak