Dierre New Power biztonsági ajtózárbetét

A Dierre New Power zárbetét egy Olaszországban egyediként fejlesztett, magas biztonsági fokozattal bíró zárbetét, melyet főként az olasz Dierre ajtókba használnak.

Ezek a zárbetétek az ajtóval együtt érkeztek hazánkba és így lettek beépítve modern lakóparkokba, kívülről kulcsos, belülről pedig tekerőgombos változatban. A belső bronz- vagy ezüst színű tekerőgomb nem a zárbetét tartozéka. Tehát mi ilyet nem forgalmazunk, csak a Dierre New Power zárbetétet. Ez a zárbetét 30/30 mm-es méretben van raktáron, és az egyik oldalából egy hosszabbított szár jön ki, amit méretre kell vágni, és arra kell ráhelyezni a régi, már meglévő, kényelmi funkcióként szolgáló tekerőgombot a Dierre zárbetétcsere elvégzése után.

Cégünk ezt a New Power zárbetétet egyetlen méretben tartja raktáron, hiszen csak ezekbe a biztonsági ajtókba szokták tőlünk megvásárolni. Más méretet mi nem tartunk készleten.

A zárbetét ára, ha tőlünk vásárolják meg, bruttó 47.890 forintba kerül. Az olasz New Power zárbetéthez 5 db gyári kulcs tartozik, és egy másolásvédő kártya, mely a kulcsok másolását védi és ehhez szükséges.

Dierre zárbetét helyett LOCXIS zárbetét, nagyobb méretben

Akinek esetleg más méret kell, vagy több kulccsal szeretné a zárbetétet, javasoljuk az RB LOCXIS vagy az RB SKG zárbetét családot, mely ugyanezt a minőséget képviseli. Ezeknek az ára is kedvezőbb és kulcsmásolásuk is megoldható.

A Dierre New Power zárbetét egy nagyon jól összerakott zár, hiszen nem csapok vannak a zárhengerben, hanem fel-, le- és oldalirányba mozgó lamellák, amelyek abszolút ellenállnak mindenfajta sérülésmentes zárnyitási technikának.

Ez az olasz zárbetét egy nagyon erős, masszív törésvédelemmel bír. Egy edzett acélhíd köti össze a zárbetét két oldalát, ez akadályozza meg a zárbetét törését. Maga a zárbetét fúrásálló, saválló. A kulcsait függőlegesen kell a zárbetétbe behelyezni. A profilja európai profil.

Kizárólag azoknak javasoljuk ennek a zárbetétnek a megvásárlását, aki türelmesen használja, nem dobálja a kulcsokat, mert a sérült kulcs tönkreteszi a zárban lévő lamellákat, így az ajtózár egy idő után nem fog kinyílni.

Vásároljon tőlünk Dierre New Power zárbetétet!

Sajnos csak egy méretben tudjuk prezentálni, ami 31/31 mm-es változat, hosszabbított tengellyel, bruttó 47.890 Ft-ért.

Amennyiben szerelést is kér hozzá, akkor olvassa el az alábbi szerviz-oldalunkat: http://dierrezarcsere.hu/dierre-zarbetet-csere/#dierre

Dierre New Power zárbetét értékesítés:

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak