Szatén kilincs forgalmazás

Folyamatosan bővítjük raktárunk és árukészletünk mennyiségét, kivitelét. Már készleten tartunk szatén kilincseket is. Forduljon hozzánk bizalommal, ha beépített rugós kilincset szeretne tőlünk jó áron, minőségi kivitelben vásárolni.

Mivel a vásárlók és a biztonsági ajtótulajdonosok részéről igény mutatkozott a rézszín mellett más színvilágra is, így palettánkat a szatén (szálcsiszolt vagy másnéven matt króm) színű kilincsekkel bővítettük. Ezáltal az ajtókiegészítők szín-szegmensében már mindkét domináló szín teret nyert (réz, króm).

Szatén kilincs alkalmazása ajtókra, zárakra

Ezeket a kilincseket főként magas biztonságú zárszerkezetekhez szoktuk árusítani, pl. Viro, Cerutti, CR, Mottura, Securemme záraknál, de alkalmazhatók pl. kisebb bevésőzár-szerkezeteknél is. Felszerelésük nem igényel semmilyen különösebb praktikát, csillagcsavarhúzóra, esetleg egy fogóra van szükség.

Szatén kilincs ára, átvételi lehetőség

Jó kilincset biztonsági ajtóra nálunk érdemes vásárolni! Mi évtizedes tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy milyen zárakhoz lehet és érdemes ezt a beépített rugós, szatén színű kilincset felszerelni.

Személyes átvételre akár magánszemélynek, akár vállalkozásoknak van lehetőség. Hétköznapokon, azaz hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között, előre egyeztetett időpontban és címen.

Akik nem tudnak vagy nem akarnak személyesen eljönni a kilincsekért, azoknak postai kiszállítással is tudjuk biztosítani a terméket. A szatén kilincs ára bruttó 10.500 Ft.

A további részletekről érdeklődjön a 06-30-265-5531 telefonszámon!

A kilincs szerepe a zárnál

Nagyon fontos szerepe van a kilincsnek, hiszen egy rugó van beépítve a külső-belső részbe, ami meghosszabbítja és segíti a zár működését. Ezt felszerelés után lehet is érezni, ha lenyomjuk a kilincset, szinte erőteljesen visszapattan. Ha nem lenne a kilincsben rugó, mint pl. a régi Viro zárakhoz tartozó nehéz rézkilincsekben, akkor folyamatos terhelést kapna a zárszerkezet rugója, ami egy-két év alatt tönkreteheti a bevésőzár kilincs rugóját, így magát a zárat is.

A szatén kilincs csomag tartalma

A kilincsgarnitúra tartalmazza a külső-belső kilincspárat, két darab felpattintható szatén takarógyűrűt, a kilincstengelyt, illetve a rögzítőcsavarokat és egy imbusz-kulcsot.

A szatén kilincs jobbos és balos ajtókhoz és zárakhoz egyaránt használható és alkalmazható.

Kérdéseit felteheti nekünk telefonon vagy küldjön nekünk fotókkal illusztrált emailt a zarszerviz365@gmail.com email címre!

06-30-265-5531

Szatén kilincs forgalmazás
Szatén kilincs forgalmazás
Szatén kilincs forgalmazás
Szatén kilincs forgalmazás
Szatén kilincs forgalmazás
Szatén kilincs forgalmazás