Izraeli ajtózárra való Superlock pajzsok, kilincsek

Budapesten több társasházban, lakóparkban található meg az izraeli, Superlock zárral és kilinccsel ellátott biztonsági ajtó, mely az elmúlt 10-15 évben remek szolgálatot nyújtott. De ahogyan minden anyag, egy idő után ez is elfárad, meggyengül, így a Superlock kilincsek is eltörnek, lógni kezdenek, tehát cserére szorulnak.

Ahány lakópark, annyiféle Superlock kilincs. És itt kezdődnek a bajok. Cégünk közvetlenül a gyártótól vásárol, de csak kétfajta színű és egyfajta formájú pajzsot (kilincset) lehet csak a Superlocktól beszerezni. Az egyik az antik, a másik a nikkel szín. Semmilyen másféle formát nem tudunk beszerezni, hiszen a gyár sem gyártja már őket.

Aki ezt elfogadja, annak felszereljük, aki pedig nem, annak vásárolnia kell egy másik ajtót.

2020-ban már a Wartburgot sem gyártják, és Hajdú mosógépet sem forgalmaznak már, ebbe bele kell törődni. Mi mindent megpróbáltunk, de a gyártó nem gyárt. Megértjük, hogy akinek 15 évig rézkilincse volt, most nem biztos, hogy tetszik neki a választék, de ez van.

Amit mi kínálunk, az szinte minden, már meglévő, Superlock kilincs helyére felszerelhető, de csakis szakember segítségével. A régi furatokat az új kilincs címkéje eltakarja. Ezek a Superlock kilincsek nem a hétköznapi kilincsek közé tartoznak. Balos- és jobbos kilincsként egyaránt alkalmazhatók, hiszen forgatható típusúak.

Árainkkal kapcsolatban írjon e-mailt!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak