HiSec ajtókilincs vásárlás Dunakeszi

Dunakeszin is, hasonlóan Budapest kerületeihez, rengeteg HiSec ajtó van beszerelve. 50%-ban jó és 50%-ban rossz beszerelési aránnyal. Ez azt jelenti, hogy előbb vagy utóbb a rossz beszerelésből adódóan a kilincs letörik, eltörik benne a rugó, így használhatatlanná válik a fogantyú, mellyel az ajtót nyitjuk.

Dunakeszi irodánkban hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 18 óra között személyesen átvehető az új ajtókilincs-garnitúra, mely egy az egyben csereszabatos a régivel. A letört kilincs cseréjéhez nem szükséges zárszerelő lakatost hívnia, csak egy csillagcsavarhúzó kell a kicseréléséhez és kb. 20 perc időtartam.

A HiSec ajtó kilincs-garnitúrát csakis párban tudják tőlünk Dunakeszin átvenni, külön belső- vagy külső oldalt, egységet (vagy ahogy az ügyfelek szoktak fogalmazni: csak rugót) nem tudunk adni, emiatt ne is telefonáljanak. Hangsúlyozzuk még egyszer, kompletten, párban, a csavarokkal, rozettával együtt lehet őket megvásárolni, külön balos- vagy jobbos kivitelben.

A HiSec ajtó ismertetőjele a barna vagy fehér, tölgy, ritkábban cseresznye színű, lakkozott fényes ajtó, a beépített csengő, a világító kilincs, a két különálló zár, illetve a HiSec logó a külső fenti sarokban. Szintén ismertetőjel a nyikorgó, kattogó hang záráskor/nyitáskor, ezt szinte majdnem mindegyik HiSec ajtó produkálja. Persze ne feledkezzünk el a HiSec belső pajzsán lévő pánik-ráfordító kallantyúról sem, amit csak belülről lehet zárni.

Ha Ön Dunakeszin lakik, és gondja van a HiSec ajtó kilincsével vagy annak törött rugójával, jöjjön el hozzánk bátran, nálunk raktárról azonnal elviheti a kilincseket, melyeket még aznap felszerelhet a törött helyére! A HiSec ajtókilincs ára személyes átvétellel 14.700 forintba kerül, ebben magába foglaltatik a dobozban lévő erősített világító kilincs külső és belső része, a csúszásgátló alátét lemezek, egy darab kilincstengely, a rögzítőcsavarok és a külső/belső forgógyűrűs, fúrás- és törésvédő rozetta.

HiSec és TerraSec ajtóhoz kilincsgarnitúra ára

Sokan megkérdezik, hogy miért kerül ez 14.700 Ft-ba. A válasz egyszerű, mert mi számlát adunk róla, illetve mi az erősített, masszív verziót értékesítjük, nem pedig az ócska lemeztípust, amit a webáruházak és különböző zárszaküzletek 5 és 8 ezer forint között árulnak. A tapasztalat azt mutatja, hogy az ügyfelek nem hisznek nekünk és először mindig megveszik az olcsó kilincset, ami letörik. Egy hónap elteltével jönnek hozzánk, hogy a webáruházban vásárolt olcsó kilincs ismételten letörött, amire persze garanciát senki sem vállal, mert ilyenkor a nem rendeltetésszerű használatra hivatkoznak. Hozzánk még kínai ajtókilincset nem hoztak vissza, ha azonban mégis letörne egy éven belül, akkor azt mi kicseréljük. Ezen nem problémázunk, nem vitatkozunk, a jó hírnév nekünk többet jelent.

A dunakeszin beszerelt HiSec ajtók száma több ezer darabra tehető, ezért is fordulnak majdnem mindennap hozzánk az emberek a letört kínai kilinccsel kapcsolatban. Mi ebben nagyon szívesen segítünk, hiszen ez a kereskedelmi rész a fő profilunk. Ha esetleg az ügyfél a dunakeszi HiSec ajtajára mégsem tudná felszerelni az új világító kilincset, akkor sem kell megijedni, ebben is tudunk alternatívát kínálni, akár egy munkanapon belüli felszereléssel, kedvező áron. Ebben az esetben helyszíni felmérést nem végzünk, egy fotót kérünk a kilincsről kívülről vagy belülről, és a zárszerelő mester viszi magával a helyszínre az erősített kilincsgarnitúrát. Ilyenkor neki kell fizetni a komplett cseréért, szerelésért.

A kínai HiSec ajtókilincs régebbi változatai nagyon gyengék. Ez mára már ki lett javítva, így senkinek nem kell attól tartania, hogy az új kilincs letörik, mert a gyártó gondoskodott a masszivitásról, a megerősítésről.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak