HiSec ajtó fix gombos kilincs/pajzs

A legtöbb kínai ajtó, ami HiSec vagy Secdoors elnevezésű, kilincs-kilincses változatú, amelyek ún. lenyomó kilincsesek. A ritkábbik eset az, amikor valakinek felhúzó kilincses változatú kínai ajtaja van. Néha azért találkozunk fix gomb-kilincses verzióval is, ami azt jelenti, hogy az ajtózárra felerősített kilincs garnitúra kívülről gombos, tehát csak kulccsal lehet nyitni a zárnyelvet.

A gomb-kilincses verziónak az előnye például, hogy a lakásajtó nyitása után elég csak belökni az ajtót és a zárnyelv bekattan, így kívülről nem tudják idegenek kinyitni az ajtót a fix gomb miatt. További előnye még a kilincs kímélése, hiszen naponta csak az egyik oldalról van lenyomva a kilincs, ugyanezt a mozgást a másik oldalról a kulcs elfordításával végezzük.

A kínai többpontos biztonsági ajtóhoz való gombos kilincsgarnitúra párban vásárolható meg, melynek a külső oldala, azaz a gombos oldala az erősített. Az erősítés a gombos oldali pajzsba épített acélmerevítőt jelenti, amely végigfut a címkén, így ellenáll mindenfajta lefeszítési kísérletnek. Ha nálunk vásárolja meg ezt a terméket, biztos, hogy a legjobb áron jut hozzá, ami valóban az erősített verzió.

A HiSec ajtó gombos kilincsgarnitúra tartozékai

A csomag tartalma: a külső megerősített fix gombos pajzs; a belső normál pajzsos kilincs, ami mozog; egy darab kilincstengely; 2 db M5-ös csavar; 2 db M4-es csavar; egy pár (2 db) ovális törésvédő pajzs kívülre és belülre; 2 db műanyag alátétlemez az ajtó és a pajzs közé, az elcsúszás megelőzésére.

A gombos kínai pajzsnak a magassága 275 mm, az alsó és a felső rögzítő furatok közepének távolsága 238 mm, a kínai pajzs szélessége 60 mm, a kilincs és a zárbetét közötti távolság 68 mm. A zárbetét közép és a belső ráfordító kar középvonala 53 mm. Ezeket a gombos-kilincses kínai ajtó pajzsokat, tartozékokat azonnal tudjuk biztosítani raktárkészletről. Futárszolgálattal is ki tudjuk szállíttatani, másnapi érkezéssel.

Nagyon fontos, hogy ebből a gombos-kilincses garnitúrából, külön jobbos és balos kivitel létezik. Ha nem biztosak a nyitási irány meghatározásában, hívják ügyfélszolgálatukat, mi segítünk, vagy csatoljanak nekünk e-mailben egy fényképet, és mi meghatározzuk a helyes irányt. Általában nem fogadjuk el az ügyfél által megadott nyitási irányt, mert ha rossz a megrendelés, akkor rossz irányú pajzsot fog kapni, melynek a visszaküldését is az ügyfélnek kell fizetnie. Így inkább ezt megelőzendően mindig leellenőrizzük magunk is, hogy a nyitási irány megfelelő legyen!

A komplett kínai gomb-kilincses pajzs garnitúra ára bruttó 14.700 Ft. Amennyiben postázni szükséges, úgy erre az összegre a postai viteldíj rátevődik.

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak