Olasz biztonsági zárakra beépített rugós kilincs

Minden ajtózárhoz tartozik egy kilincs, és minden ajtózárban található zárkímélő rugó, ami védi a zárdió törését, illetve segíti a zár rendszeres használatát, erősíti a strapabírását. Ellenben nem minden kilincsben van beépített rugó, ami plusz erősítésként szolgál a zár élettartamának meghosszabbítására.

Mivel cégünk zárcserével is foglalkozik, ezért tudjuk jól, hogy az általunk forgalmazott zárakhoz, pl. CR, Cerutti, Sab, minden esetben olyan kilincsgarnitúrát kell felszerelni, amely már rugóval van ellátva, így az leveszi a terhelést a zárról a napi többszöri nyitás alkalmával. Tehát a rugó visszafelé dolgozik, folyamatosan visszahúzza a kilincset, így nem fordulhat elő például, ami a Cerutti ajtózáras tömör régi rézkilincseknél, hogy a rugó hiánya és a kilincs súlya együttesen olyan szinten megkoptatja a zárszerkezet kilincsdióját és a kötőszerkezeteket, hogy a kilincs lenyomásakor a kilincs lent marad és a zárnyelv bennmarad. Ezt a szituációt előzi meg és kerüli el a beépített rugós kilincs alkalmazása, melyet érdemes nálunk megvásárolni.

Jobbos- és balos ajtóknál egyaránt alkalmazható, illetve vékonyabb és vastagabb bejárati ajtóknál is használható ez a kilincs-garnitúra. A felszerelése egyszerű, oldalanként három alaplapi csavarral kell rögzíteni, ezután a kilincs aljában lévő ötös imbusz csavart meghúzni, majd a két díszítőgyűrűt felpattintani.

Mind esztétikailag, mind kényelmileg, mind rugózásilag jót tesz az ajtónak, a zárnak és Önnek is!

Tőlünk réz színben, raktárkészletről megvásárolhatja a beépített rugós kilincset, bruttó 6.000 Ft-os áron. Ezek a rozettás rézkilincsek minden ajtóra felszerelhetők, egy a lényeg, hogy az ajtó legalább egy cm-es faborítású legyen kívül, belül, hogy a három csavar erősen kapaszkodjon a fába.

Forduljon hozzánk kilincs vásárlással kapcsolatban! Küldjön képet az ajtóról és megmondjuk, hogy fel lehet-e szerelni az általunk forgalmazott, beépített rugós, rozettás kilincs-garnitúrát!

06-30-265-5531

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak