Koronavírus ideje alatt zár, zárbetét, kilincs vásárlás

Cégünk a koronavírus járvány ideje alatt is gondoskodik a folyamatos nyitva tartásról a megfelelő higiéniás feltételek betartásával.

Vidéki ügyfeleinknek mindenképpen postai úton biztosítjuk az áru megérkezését. A szállítási díj a csomag méretétől, súlyától és a szállítás helyétől függ.

Zárraktárunk továbbra is zavartalanul működik. A megrendeléseket, 13 óráig leadott rendelés esetén, következő munkanapi házhozszállítással vállaljuk teljesíteni.

Mindenkinek megváltozott az élete a vírus miatt és sajnos visszaesett a gazdasági forgalom, de a bejárati ajtók a meghibásodott zár miatt nem maradhatnak nyitva! Ezért fontos a mi munkánk, forduljon hozzánk bizalommal!

Potent rászegző másodzár

Ez a zár igen népszerű, sokat eladunk, eladtunk belőle. A betörés megelőzésére kiváló, nagyszerűen véd a befeszítés ellen. Ahhoz, hogy megelőzze a betörést és megóvja lakása és családja biztonságát, egy olyan másodzárat kell szereltetni, ami masszív, kiválóan véd, biztonságos, zavartalan működést biztosít. A zárról bővebb leírást, árat ezen a linken talál.

RB Keylocx másolásvédett zárbetét

A legnépszerűbb zárbetét, amit raktáron tartunk, amiből a legtöbbet értékesítünk. Nem akarjuk, hogy az ügyfelek, akik vásárolnának tőlünk, az ár miatt ne válasszák e kitűnő terméket, mert erre nincs éppen keret. Mi mindent megteszünk, hogy az elavult zárak, zárbetétek kicserélésre kerüljenek.

A linken olvashatja a méret-táblázatot, továbbá a zárbetét szakmai leírását. A Keylocx zárbetét nagyon profi, megfizethető és minőségi termék, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

RB SKG betörésbiztos, duplán törésvédett zár

Az SKG betörésbiztos zárbetét jelen pillanatban a legmodernebb zár termékünk. Igen drága termék, ezt mi is belátjuk, de ez a zárbetét messze nem egy hagyományos zárbetét, mondhatni egyedi a piacon! A közel 30.000 forintos ár valódi védelmet nyújt, szemben a webáruházas tucattermékekkel. A zárbetét ára és leírása ezen a linken megtekinthető.

RB LOCXIS Mabisz 6-os ajánlású ajtózárbetét

Ez a zárbetét a megfizethető kategória egyike, melyből 2021-ben közel 2000 darabot adtunk el. Itt méret függvényében az ár 23.000 Ft-tól 41.400 Ft-ig terjed. Most, a vírus idején sajnos egyre több a betörés, ezért javasoljuk, hogy fokozottan figyeljenek a minőségi zárbetét használatára, alkalmazására! A zárról, a technikai részletekről és az árakról ezen a linken tud tájékozódni!

HiSec ajtókilincs

A HiSec ajtókilincs forgalmazása napi szinten történik, hiszen a régiekkel sok probléma van, pl. letörik, megadja magát a rugó, stb. A jó hír - már ha annak lehet ebben a helyzetben mondani -, hogy cégünk csakis az erősített, megbízható, minőségi kilincset értékesíti. Külön beszerzésből kapjuk a kilincs-garnitúrákat, folyamatosan teszteljük a minőséget. A linken látja a részletesebb leírást a HiSec ajtó kilincsről.

HiSec ajtó zárszerkezet

Azoknak az ügyfeleinknek, akiknek HiSec, Secdoors vagy TerraSec bejárati ajtójuk van és vagy a felső, egyirányú, vagy az alsó, háromirányú bevésőzár szerkezettel van problémája, forduljon hozzánk bizalommal! Magyarországon rengeteg utángyártott, silány minőségű, HiSec és Secdoors zárszerkezet van forgalomban, keresse az eredetit! Nálunk csak ilyet tud vásárolni. A részletek itt találhatók.

Olasz tollas kulcsos, magas biztonsági fokozatú zárszerkezetek

Cégünk a koronavírus ideje alatt is akadálymentesen forgalmaz Cerutti/Viro, Cisa, CR, Sab, Iseo, Securemme, Mottura, Dierre zártesteket. Az árak 20.000 és 75.000 Ft között mozognak. Magasfokú biztonsági zárak esetében, pl. ha kulcsvesztés vagy zármeghibásodás történik, fordulhat hozzánk bizalommal, mi raktárkészletről biztosítjuk az olasz tollas kulcsos zárak kiadását. Ha érdeklik a részletek, íme egy példa, elolvashatja.

Nem akarunk minden terméket felsorolni egyesével, de az olasz tollas kulcsos zárszerkezetek kitűnő választás a lakás tökéletes biztonságára. Ne hagyja hogy tönkremenjenek, előzze meg a bajt, nézesse meg szakemberrel, majd vásároljon tőlünk a szükséges márkából!

A biztonságos otthon eléréséhez, minőségi, megbízható, betörésbiztos termékeinkkel tudunk hozzájárulni.

Reméljük, tud élni a lehetőséggel és hozzánk fordul, valamit ajánlja szomszédjainak, barátainak, rokonainak is kedvezményes árú, magas biztonságú zárjainkat!

2022-ben is vásároljon jó áron, minőségi, megbízható biztonsági zárakat, kilincseket, zárbetéteket!

akciós zárbetétek
akciós zárbetétek
akciós zárbetétek
akciós zárbetétek