Világító, erősített HiSec ajtó kilincs

Hazánkban a HiSec kínai biztonsági ajtók nagyon népszerűek. Ezeknek az ajtóknak sajnos az egyik gyengeségüket a kilincs jelenti, mégpedig az, hogy könnyen tönkremegy, eltörik.

Erre a problémára kínálunk megoldást a HiSec ajtó kilincs termékünkkel.

Miket tartalmaz a HiSec kilincs csomag?

Erősített vázú, belső tekerőgombbal rendelkező, világító kilincsek és pajzsok kínai ajtóra kaphatók cégünknél, pöttyös kivitelben, balos és jobbos változatban. Szükség esetén gombos változatban is. A pajzshoz törésvédő rozetta is tartozik, mert a régi rozetta nem mindig fér be az erősített kilincs zárnyílásába.

A komplett garnitúrát a vásárló dobozban, védőcsomagolásban kapja kézhez. A kilincsgarnitúra tartalmazza a rozettát, kilincstengellyt, csavarokat és műanyag alátétet.

HiSec ajtó kilincs ár

Az általunk forgalmazott, magas minőségű HiSec biztonsági ajtó kilincs ára bruttó 14.700 forint.

Erről a kínai pajzsról azért tudni illik (mert sokan sokallják az árát), hogy ez nem az a gyenge szerkezetű, amit a webáruházak 5-6 ezer forintért kínálnak, hanem egy erősített acéllappal védett, szépen becsomagolt, világító kilincses, külső-belső rozettát tartalmazó kilincspár.

Mire figyeljünk HiSec ajtó kilincs vásárlásnál?

Sokan mondják, hogy kell nekik ez, bár nem tudják, hogy az ajtó kifelé nyílik vagy befelé, sem azt, hogy jobbos- vagy balos kivitelre van szükség. Ha ezekkel kapcsolatban segítségre van szüksége, akkor küldjön nekünk egy emailt a zarszerviz365@gmail.com-ra az ajtóról készült fotókkal és örömmel segítünk a megfelelő termék kiválasztásában. Ha pedig nem szeret írogatni, akkor kérje diszpécser kollégánk segítségét, aki készséggel áll rendelkezésükre a beazonosításban, munkanapokon reggel 8 és este 18 óra között.

A kilincsgarnitúra felszerelése szerszámozottságot igényel, pl. csillag-csavarhúzó, sima csavarhúzó, reszelő, fűrészlap, esetleg fúrógép, ha tágítani kell valamit.

HiSec kínai ajtóhoz felső törésvédő pajzs

Ez egy viszonylag könnyű, spiáter anyagból készült alkatrész. Hosszabbító konzol is van hozzá, ha rövid lenne a gyári csavar (ha hosszú, akkor fűrészelni kell belőle). Szintén nylon-csomagolásban kerül forgalomba. Két műanyag lemez van a pajzs alatt, amelyre az felfekszik, és így rögzül az ajtólapra. A külső pajzs tartja a belsőt. A törésvédő felső pajzs költsége bruttó 9.000 forint.  Ennek a felszereléséhez is kell szerszámozottság, pl. csillag-csavarhúzó, illetve egy fűrészlap, ha hosszú a csavar, akkor vágni kell belőle.

Cégünknél a HiSec ajtó kilincsek és törésvédő pajzsok raktárkészleten vannak. Megrendelés ügyfeleinknek a GLS futárszolgálattal küldjük el másnapi kiszállítással!

zarszerviz365@gmail.com

Gombos HiSec kilincs
Az általunk forgalmazott, magas minőségű HiSec ajtó kilincs
HiSec törésvédő pajzs