HiSec ajtókilincs

Erősített vázú, belső tekerőgombbal rendelkező, világító kilincsek és pajzsok kínai ajtóra kaphatók cégünknél, pöttyös kivitelben, balos és jobbos változatban. Szükség esetén gombos változatban is. A pajzshoz törésvédő rozetta is tartozik, mert a régi rozetta nem mindig fér be az erősített kilincs zárnyílásába. A komplett garnitúra költsége (dobozban, védőcsomagolásban, rozettával, kilincstengellyel, csavarokkal, műanyag alátétekkel) bruttó 14.700 forint.

Erről a kínai pajzsról azért tudni illik (mert sokan sokallják az árát), hogy ez nem az a gyenge szerkezetű, amit a webáruházak 5-6 ezer forintért kínálnak, hanem egy erősített acéllappal védett, szépen becsomagolt, világító kilincses, külső-belső rozettát tartalmazó kilincspár.

Sokan mondják, hogy kell nekik ez, bár nem tudják, hogy az ajtó kifelé nyílik vagy befelé, sem azt, hogy jobbos- vagy balos kivitelre van szükség. Ennek a megállapításához kérje diszpécser kollégánk segítségét, aki készséggel áll rendelkezésükre a beazonosításban, munkanapokon reggel 8 és este 20 óra között.

A kilincsgarnitúra felszerelése szerszámozottságot igényel, pl. csillag-csavarhúzó, sima csavarhúzó, reszelő, fűrészlap, esetleg fúrógép, ha tágítani kell valamit.

Kínai felső törésvédő pajzs

Ez egy viszonylag könnyű, spiáter anyagból készült alkatrész. Hosszabbító konzol is van hozzá, ha rövid lenne a gyári csavar (ha hosszú, akkor fűrészelni kell belőle). Szintén nylon-csomagolásban kerül forgalomba. Két műanyag lemez van a pajzs alatt, amelyre az felfekszik, és így rögzül az ajtólapra. A külső pajzs tartja a belsőt. A törésvédő felső pajzs költsége bruttó 7.000 forint.  Ennek a felszereléséhez is kell szerszámozottság, pl. csillag-csavarhúzó, illetve egy fűrészlap, ha hosszú a csavar, akkor vágni kell belőle.

Cégünknél a HiSec ajtó kilincsek és törésvédő pajzsok raktárkészleten vannak. Igény esetén átvehető irodánkban, de vidéki ügyfeleinknek postázni is tudjuk őket, egy munkanapos utánvétes szállítással!

06-30-265-5531

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak