Világító kilincs forgalmazás – Balaton

A Balaton elég nagy területen fekszik, így külön nem emelnénk ki Füredet, Siófokot, Zamárdit, stb., viszont írunk arról, hogy a Balaton környékén lakók számára miként elérhető a HiSec ajtóhoz egy új kilincsgarnitúra, rugó- vagy markolattörés esetén. Vállalkozásunk igen rugalmas,nálunk nincs a délután közepén 16 órakor záróra.

Kilincs és zárbetét rendelés esetén, ha a rendelését 13 óráig leadja, már másnapi kiszállítást biztosítunk a Balaton környékén lakó vásárlóknak!

Milyen kilincset tartunk a kínai ajtókhoz?

Az egyik a kívül is, belül is kilincses verzió, ami jobbos és balos kivitelben elérhető. Méretekről, fényképekről és a rendelésről itt tud tájékozódni. Ha valaki kívülről fix gombos változatot szeretne, abból is tudunk raktárkészletről teljesíteni. A kívül gombos verziónál nincsen kéken világító led a kilincsmarkolatban, de a méretei, felszerelési módja ugyanaz, mint a kilincs/kilincses változatnál. A jobbos és balos nyitási irányra azonban itt is ügyelni kell!

HiSec kilincs ár, kiszállítási díj

A HiSec ajtóhoz való kilincsgarnitúrát csakis párban, azaz a külső és belső részt egységesen tudjuk a rendelkezésére bocsátani. Külön rugót, csavart vagy egyéb alkatrészt nem értékesítünk, mivel egységcsomagban a kilincsgarnitúrákat a gyártótól.

Sok esetben még a régi, gyengébb lemezkilincs van az ajtókon, ez az ún. első generációs kivitel, általában ezek törnek le. Amit tőlünk vásárolnak, az hosszú ideig fogja bírni, ezért is érdemes kicsit többet rááldozni.

Ha kiszállítást kérnek a Balaton bármely részére, akkor a GLS futárszolgálat végzi a kiszállítást, melynek a díja egységesen 2.490 Ft. Ez az összeg csak akkor változhat, ha a futárcég emel az árain.

Szereld magad kilincs – Balatonon

A HiSec ajtó kilincsének felszereléséhez nem kell felsőfokú végzettség, csupán egy csavarhúzó és egy kis odafigyelés szükséges a leszereléskor és az új kilincs felrakásakor. Az új kilincs méretileg megegyezik a régi kilinccsel, a formája és a dizájnja is hasonló, ha éppen nem ugyanaz.

Mivel kínai termékről van szó, ezért nem olyan pontosak, mint egy precíziós, izraeli gyártmány, így 1-2 mm-es eltérések, különbségek benne vannak a szórásban. Ezzel nem tudunk mit kezdeni, ilyenkor hozzá kell őket igazítani az ajtóhoz, pl. reszelni kell, stb.

Világító kilincs vagy fix gomb – melyik a jobb?

Akik az évek alatt megszokták a kilinccsel történő mozgatást, nyitást, zárást, érthető, hogy ragaszkodnak a kilincshez. Megvan ennek az előnye és a hátránya is. A gombos kilincsnél talán annyival jobb a dolog, hogy a gomb fix, sose fog letörni, viszont az ajtó nyitása folyamatosan a kulcs nálunk létét igényli, mivel a zár kinyitása után a kilincsnyelv visszahúzását is a kulccsal kell végezni. Tovább a kívül kilincses verzió gyárilag el van látva kék ledvilágítással, a gombnál ilyen opció nincs. Árukat tekintve nincs különbség közöttük, mindkét változat 14.700 Ft-ba kerül, melyet a balatoni lakosok számára folyamatosan és raktárkészletről tudunk biztosítani. És még szakember sem szükséges a felszereléshez!