Világító kilincs forgalmazás – Balaton

A Balaton elég nagy területen fekszik, így külön nem emelnénk ki Füredet, Siófokot, Zamárdit, stb., viszont írunk arról, hogy a Balaton környékén lakók számára miként elérhető a HiSec ajtóhoz egy új kilincsgarnitúra, rugó- vagy markolattörés esetén. Vállalkozásunk igen rugalmas, telefonos elérhetőségünk hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között hívható. Nálunk nincs a délután közepén 16 órakor záróra.

Kilincs és zárbetét rendelés esetén, ha a rendelését déli 12 óráig leadja, már másnapi kiszállítást biztosítunk a Balaton környékén lakó vásárlóknak!

Milyen kilincset tartunk a kínai ajtókhoz?

Az egyik a kívül is, belül is kilincses verzió, ami jobbos és balos kivitelben elérhető. Méretekről, fényképekről és a rendelésről itt tud tájékozódni. Ha valaki kívülről fix gombos változatot szeretne, abból is tudunk raktárkészletről teljesíteni. A kívül gombos verziónál nincsen kéken világító led a kilincsmarkolatban, de a méretei, felszerelési módja ugyanaz, mint a kilincs/kilincses változatnál. A jobbos és balos nyitási irányra azonban itt is ügyelni kell!

HiSec kilincs ár, kiszállítási díj

A HiSec ajtóhoz való kilincsgarnitúrát csakis párban, azaz a külső és belső részt egységesen tudjuk a rendelkezésére bocsátani. Külön rugót, csavart vagy egyéb alkatrészt nem értékesítünk, mivel egységcsomagban a kilincsgarnitúrákat a gyártótól.

Sok esetben még a régi, gyengébb lemezkilincs van az ajtókon, ez az ún. első generációs kivitel, általában ezek törnek le. Amit tőlünk vásárolnak, az hosszú ideig fogja bírni, ezért is érdemes kicsit többet rááldozni.

A kilincs-pár ára, ha személyesen veszik át tőlünk Dunakeszin, akkor 14.700 Ft. Ha kiszállítást kérnek a Balaton bármely részére, akkor a GLS futárszolgálat végzi a kiszállítást, melynek a díja egységesen 2.490 Ft. Ez az összeg csak akkor változhat, ha a futárcég emel az árain.

Szereld magad kilincs – Balatonon

A HiSec ajtó kilincsének felszereléséhez nem kell felsőfokú végzettség, csupán egy csavarhúzó és egy kis odafigyelés szükséges a leszereléskor és az új kilincs felrakásakor. Az új kilincs méretileg megegyezik a régi kilinccsel, a formája és a dizájnja is hasonló, ha éppen nem ugyanaz.

Mivel kínai termékről van szó, ezért nem olyan pontosak, mint egy precíziós, izraeli gyártmány, így 1-2 mm-es eltérések, különbségek benne vannak a szórásban. Ezzel nem tudunk mit kezdeni, ilyenkor hozzá kell őket igazítani az ajtóhoz, pl. reszelni kell, stb.

Világító kilincs vagy fix gomb – melyik a jobb?

Akik az évek alatt megszokták a kilinccsel történő mozgatást, nyitást, zárást, érthető, hogy ragaszkodnak a kilincshez. Megvan ennek az előnye és a hátránya is. A gombos kilincsnél talán annyival jobb a dolog, hogy a gomb fix, sose fog letörni, viszont az ajtó nyitása folyamatosan a kulcs nálunk létét igényli, mivel a zár kinyitása után a kilincsnyelv visszahúzását is a kulccsal kell végezni. Tovább a kívül kilincses verzió gyárilag el van látva kék ledvilágítással, a gombnál ilyen opció nincs. Árukat tekintve nincs különbség közöttük, mindkét változat 14.700 Ft-ba kerül, melyet a balatoni lakosok számára folyamatosan és raktárkészletről tudunk biztosítani. És még szakember sem szükséges a felszereléshez!