Kínai világítós kilincs Szolnokra

A szolnoki lakosoknak nem újdonság a kínai HiSec és egyéb, világító kilincses bejárati ajtó. Ezeket az ajtókat általában a jó reklám és a kedvező ára miatt szereltették be. A kínai bejárati ajtókkal kapcsán, valakinek 10 évig semmi gondja nincs velük, de a legtöbb embernek, akik hozzánk fordultak az ilyen ajtók miatt, valamilyen formában segítséget kellett nyújtanunk, akár kilincs, akár zár tekintetében. Kínai ajtó alkatrészek ügyében várjuk hívását! Szigetelés, beépített csengő, kukucska és komplett ajtó kivételével, mindent tartunk raktáron!

Erősített kínai acélkilincs leszállítása Szolnokra

Szolnoki vásárlóink annyira örülnek, mikor megtalálják a weboldalunkon, hogy tudnak a világítós, törött címke helyére újat rendelni tőlünk. Természetesen mindenkinek segítünk! Webáruházunkon keresztül könnyen meg tudja a kilincset rendelni, másnapi kiszállítással Szolnokra. Aki esetleg nem tudja a megrendelést a webáruházon keresztül lebonyolítani, akkor küldhet nekünk sms üzenetet is, azt is megrendelésnek vesszük.

HiSec kilincs ára Szolnokra való kiszállítással együtt

Gyors kilincs-kiszállítást biztosítunk raktárról minden szolnoki honfitársuknak, ha eltört, lóg, vagy lefittyedt a kilincse. 13 óráig leadott rendelés esetén, garantáltan már másnap fel tudja szerelni az általunk forgalmazott, sokkal jobb minőségű kilincsgarnitúrát! Az új kilincsgarnitúra könnyedén, házilag is felszerelhető, nem kell hozzá szakember! Ha szükséges, itt tudja megrendelni.

Szolnoki kínai ajtókon kilincs- és rugótörés – miért?

Azok a szolnoki lakástulajdonosok, akik a Kínából behozott, világító kilincses, nyikorgó zsanéros, belső pánikzáras kivitelű lemezajtóval rendelkeznek, szintén érinti a rossz, kínai minőség. Ez általában a kilincs markolatának a letörésével kezdődik. A legrosszabb esetben, a gyenge minőségű, fekete, piros kulcsos zárbetétek feltörésével folytatódik. A kilincs pótlására a legjobb, legpraktikusabb, megfizethető megoldás egy erősített, kívül fix gomb, belül lenyomható kilincses változat megvásárlása, ami soha többet nem fog letörni!

A gyári kínai zárbetét helyett viszont csakis jó minőségű zárbetéteket szabad alkalmazni ezeknél az ajtóknál! Ha érdekli a részletek, itt megtalálja!

HiSec, TerraSec, Secdoors ajtók Szolnokon – kinek, mije van?

A szolnoki lakosoknak is kijutott bőven a Kínából érkező ajtók tömkelegéből. Első pillantásra az összes ajtó egyformának tűnik. Színük barna, cseresznye, fehér, mahagóni, a mintázatuk, a kilincsük, a zárszerkezetük egy szolnoki laikus ember számára különbséget nem mutat. Tulajdonképpen a HiSec, Secdoors és TerraSec kivitel a minőségnek nagyjából már megfelel, de a barkácsáruházas, egyzáras, akciós ajtókat messzemenőkig el kell kerülni! Miért? A magyarázat: A csábító 30-40 ezer forintos ár nem a minőséget tükrözi. Aki ennyiért vesz ajtót, annak számolnia kell a jövőben azzal, hogy további problémák lesznek a minőség miatt, amely a ráfordítandó szerelési költséggel és annak anyagköltségével együtt annyit tesz ki, mintha egyből a magasabb minőségű ajtót vásárolták volna meg.

Kínai világítós kilincs Szolnokra
Kínai világítós kilincs Szolnokra