Kínai világító ajtókilincs Sopron

Már másnapi kiszállítással tud tőlünk biztonságosan vásárolni kínai ajtókra való, erősített kilincsgarnitúrát. Ennek a felszerelése egyszerű, házilag is megoldható. A kilincs és az összes tartozék a dobozban megtalálható.

Sopron városában is van bőven kínai HiSec ajtó, így előbb vagy utóbb ott is jelentkeznek a hibák, problémák. Ez a legtöbb esetben a kilincs eltörésével vagy a kilincsben lévő rugó megrepedésével jelentkezik.

Miért, mikor szükséges a letört kilincs cseréje az ajtón?

    1. Elhasználódás miatt
      Ilyen pl. a sérülés, karcolódás, nekiütődés, kopás, azaz az esztétikai kinézet
    2. Kilincsfogantyú markolat eltörése a külső vagy belső oldalon (lásd a lenti képet)
    3. A kilincsbe épített visszahúzó rugó eltörése (ilyenkor a kilincs lefelé lóg, nem húzza vissza a zárszerkezet rugóját)

Megoldás, útmutató: Elég nagy problémát jelent a kilincs vagy rugótörés, mert ennek a hiánya zárszerkezet rugóját tönkreteheti. Ez pedig a központi zárat tönkretételéhez vezet. Ergo, a zárszerkezet is cserére szorul idővel, rosszabb esetben szerelőt kell hívni, mert nem nyílik ki az ajtó. Ez megelőzhető egy masszív, új, kilincsgarnitúrával. A vásárlásról itt mindent el tud olvasni!

Információ a Sopronba történő kilincs rendeléssel kapcsolatban

Elég népszerűek ezek a kínai ajtók és Sopronban is rengeteg ilyen van beszerelve. Elmondható az is, hogy annyira egyformák ezek a kínai HiSec, Secdoors ajtók, hogy nem csoda, ha bárki is összekeveri őket, és nem is tudja pontosan, hogy mit és mihez rendeljen.

Sopronba - kilincs kiszállítás másnapra

Ezek a távol-keleti ajtók szinte egyforma kilinccsel vannak ellátva. A forma, a kinézet, a dizájn lehet eltérő, de a fontosabb méretek, mint pl. a rögzítési pont, a zárközép és kilincs közötti távolságok, majdnem minden esetben megegyeznek. Folyamatosan tartunk készletet ezekből a minőségi kilincsekből raktárunkban, így készséggel állunk a soproni lakosok rendelkezésére, ha a világítós, belső ráfordítós kilincsgarnitúrára van szükség!

A másnapi kiszállítást akkor tudjuk biztosítani, ha 13 óráig leadja rendelését hétfőtől csütörtökig. Ilyenkor már másnap megkapja a kiválasztott terméket. Pénteki rendelés esetén, a csomag a következő munkanapon, azaz hétfőn érkezik.

Szállítópartnerünk a GLS és a Magyar Posta, gyorsak, megbízhatóak, évek óta velük dolgozunk.

HiSec kilincs ár, nyitási irány, szállítási költség

A Sopronban beszerelt kínai bejárati ajtók is külön balos és jobbos kivitelben vannak beszerelve, így a rendelésnél oda kell figyelni, melyikre is van szükség. Webáruházas rendeléskor útmutató is segítséget ad a rendeléshez, de ha valaki nem biztos ebben, hívja központi telefonszámunkat!

Az erősített kilincs-szett ára 14.700 Ft. Ez valóban a minőségi, használható, könnyen felszerelhető változat, nem pedig az olcsó, utángyártott verzió! Erre tevődik rá a szállítási költség, mely egységesen Magyarország területére, így Sopronba is 2.490 Ft.

Sopronból nem érdemes hozzánk eljönni 2.490 forintért. A mai rohanó világban ezeket a dolgokat a futárcégek intézik. Sok cégnél bele van építve az árba a szállítási költség, viszont tőlük nem is kap ilyen jó minőségű kilincset, mint amit mi forgalmazunk!

Kínai világító ajtókilincs Sopron
Kínai világító ajtókilincs Sopron