Kínai világító ajtókilincs Békéscsabára

Kínai kilincs Békéscsabára másnapi kiszállítással, megerősített verzióban! Házilag könnyedén felszerelhető, a régivel kompatibilis változat. Több száz kínai HiSec vagy Secdoors, esetleg TerraSec ajtóhoz küldtünk kínai kilincs pótlást Békéscsabára, de senki nem küldte vissza, hogy nem jó a régi, törött kilincs helyére, sem, hogy ne tudta volna felszerelni. Szinte minden békéscsabai háztartásban van csillagcsavarhúzó, netalán fűrészlap, kombinált fogó, ráadásul a vidéki emberek kreatívak, megoldanak mindent a kilincs-szerelés tekintetében is.

Miért, mikor kell lecserélni a kilincset a kínai ajtón?

A legtöbb esetben a probléma kilincs- vagy rugótöréssel mutatkozik meg. Ha a rugó törik, a kilincs lefelé lóg. Ha a kilincs törik le, akkor az a kezünkben marad. Különböző szituációkról hallottunk már e témakörben, pl. a kutya ráugrott, költözéskor a szekrény nekiütődött vagy csak a szomszéd ment virágot locsolni és nyitáskor a kezében maradt a kilincs. Ilyenkor nem kell megijedni, tessék tőlünk kilincset rendelni és azt házilag felszerelni! Az új világító kilincs megérkezéséig érdemes szigetelőszalaggal a törött csonkot leragasztani, nehogy sérülést okozzon!

Világító kilincs, szín, forma, bal vagy jobb

A békéscsabai ajtóknál is ugyanúgy jobbos és balos kilincsek vannak szerelve, tehát rendeléskor erre figyelni kell. Továbbá, ha nem HiSec ajtaja van, hanem valami barkácsáruházas, olcsóbb kivitel, pöttyös, csíkos vagy lemezfelületű, esetleg felhúzókilincses, a mi világító, beépített ledes, erős kilincsünket fel lehet a helyére szerelni.

A kínai kilincsek méretei, rögzítési pontjai megegyeznek. Ha most pöttyös lesz csíkos helyett, azon túl kell lépni. Ha mégis a csíkoshoz ragaszkodna valaki, tud rendelni közvetlenül Kínából.

Fix gombos kilincs Békéscsabai ajtókra

A kilincs letörése megakadályozható, ha olyan kilincset rendel tőlünk, ami belülről lenyomható, kívülről viszont fix gombos. Az sohasem fog onnan letörni! A gombos kilincs előnye, hogy kívülről nem tudják kinyitni az ajtót csak kulccsal, így nem kell mindig zárni az ajtót. Praktikus, megbízható, a formája eltakarja a régi verzió esetleges nyomait.

Mennyibe kerül a világítós kilincs kiszállítása Békéscsabára?

Amennyiben webáruházunkban megrendeli ezen a linken az erősített kivitelű, kínai világítós kilincsgarnitúrát, úgy 14.700 Ft-os áron juthat hozzá a termékhez, melyre egy egyszeri szállítási költség tevődik rá (+2.490 Ft).

A kilincs doboz tartalma a külső és belső gomb vagy kilincs, a műanyag csúszásvédő lemezek, a kilincstengely, a rögzítőcsavarok és a fúrásvédő rozetta kívülre/belülre. A garnitúrát csak egyben lehet megvásárolni, nincs külön csak külső kilincs, ahogyan rugót sem adunk külön.

Kilincs megrendelés menete, kiszállítás ideje Békéscsabára

Webáruházunkból gyorsan, pár kattintással megrendelhető az új, masszív, világító kilincs. A megrendelést 1-2 órán belül feldolgozzuk. A kilincsekből is folyamatos raktárkészletünk van, így ha hétfőtől csütörtökig, 13.00 óráig leadja a kilincs rendelést, másnap már át is veheti azt a békéscsabai GLS futártól vagy a postai csomagkézbesítőtől. Mindkét vállalattal dolgozunk.

Kínai világító ajtókilincs Békéscsabára
Kínai világító ajtókilincs Békéscsabára