Kínai HiSec kilincs megrendelése Tapolcára

Tapolca városa is büszkélkedhet azzal, hogy rengeteg kínai ajtónak ad teret. Ezek itt is különböző márkanevűek, mint pl. HiSec, Secdoors, az új fejlesztésű TerraSec. Maga a koncepció mind a háromnál ugyanaz, csak a külső, azaz a dizájn az eltérő. Javarészt a zárszerkezetek, a kínai kilincsek, betétek azonosak bennük, azonban a zárbetét hossza, mérete mind-mind eltérő.

Az eredeti, kétzáras HiSec ajtóban általában 45/45 mm-es méretű kínai zárbetétek vannak. Ezeket mindenképpen érdemes lecserélni. Javaslatunk ezzel kapcsolatban, az izraeli Keylocx betörésbiztos zár alkalmazása, amit itt meg tud nézni és rendelni.

Tapolcára fix gombos kilincs kínai ajtóra

A legtöbb kínai vagy bármely távol-keleti ajtón kívül/belül kilincs található, ami minden ajtónál előbb vagy utóbb letörik (külső vagy belső oldalon). Ez a rossz anyagminőségre vezethető vissza, vagy a szoruló, akadó ajtózárra.

A kilincstörés mellett ugyanúgy elő szokott jönni, hogy a sok lenyomástól, használattól a fogantyúban lévő rugó eltörik, és a kilincs lefele lóg, ami hosszútávon zárszerkezet meghibásodáshoz vezet. Megelőzhető a probléma, ha a kilincs/kilincs helyre egy fix gombot szerelünk kívülre. Ez házilag megoldható, nem kell hozzá zárszerelő szakember. A doboz tartalma a külső/belső egység, illetve a rögzítő csavarok. A fix gomb kívülről nem világít, mint a kilincs. A nyitási irányt itt is mindenképpen ki kell választani, hogy a kívül legyen a gomb. Ezen a linken minden segítséget megkap a beazonosításhoz, vásárláshoz.

Ügyintézés, megrendelés: Biztonságtechnikai vállalkozásunk igen rugalmasan áll a Tapolcán élő ajtótulajdonosok kéréseihez. Ugyanolyan gyors kiszolgálásban részesülnek, mint a budapesti vagy pest megyei vásárlók. Telefonos érdeklődés esetén mindent elmondunk, segítünk a megrendelésben. Ha nem tudjuk felvenni a telefont, visszahívunk mindenkit. Hétköznapokon eléggé leterhelt a vonal. Hétfőtől csütörtökig 13 óráig leadott HiSec világító kilincs rendelés esetén, már másnapi tapolcai kiszállítást biztosítunk. A világító kilincsek nálunk raktáron vannak, így semmit nem kell várni rájuk, azonnal tudjuk küldeni őket, külön regisztráció nélkül.

Fizetés, kiszállítás: Úgy alkottuk meg a Tapolcáról történő vásárlást, pl. a HiSec ajtó kilincshez, hogy minden irányból eleget együnk az ügyfeleknek. Tehát tudnak fizetni előreutalással, vagy készpénzzel/kártyával a futárnak. A kiszállítás nagyon rugalmas, általában a GLS csomagküldő szolgáltatóval szállíttatunk vagy kérés esetén, MPL kiszállítás is lehetséges. A legfontosabb, hogy a megrendelő minél hamarabb hozzájusson az új, világító HiSec kilincs-garnitúrához, hogy a régi, letört helyére, saját magának fel tudja azt szerelni. Így elkerülhetők azok a sérülések, amit a törött, szúró kilincs-csonk tud okozni a kézfejen.

Megjegyzés, figyelemfelhívás: Sokan halogatják a kilincsvásárlást a kínai ajtók esetében, csak azt nem tudják, hogy ha a törött kilinccsel vagy a megnyúlt rugókkal használják tovább a szerkezetet, akár egy hónap alatt eltörhet magában a zárszerkezetben is a normális működést biztosító rugó. Így az is cserére szorul majd és annak a megvásárlása is esedékessé válik. A kilincs vásárláshoz ezen a linken tud továbblépni.

Kínai HiSec kilincs megrendelése Tapolcára
Kínai HiSec kilincs megrendelése Tapolcára