Kínai ajtókilincs Mosonmagyaróvár

HiSec, Secdoors, TerraSec és egyéb barkácsáruházas kínai ajtók Mosonmagyaróváron is be vannak építve, hiába, a kínai piac betört Magyarországra. Ez nem feltétlenül probléma, csak néha akadnak gondok ezekkel a bejárati ajtókkal, ezen belül is a kilincsekkel.

Vásároljon tőlünk másnapi kiszállítással erősített kilincsgarnitúrát! Önnek csak a felszerelésről kell gondoskodnia, a kilincset minden tartozékéval együtt mi biztosítjuk!

Mosonmagyaróvár kilincs vásárlás – mire van szükség?

Mivel viszonylag nagy távolságról van szó raktárunktól számítva, ezért érdemes körültekintően vásárolni. Ebben segítünk! Amire szükség van a pontos beazonosításhoz és a vásárláshoz:

  • írásos, emailben történő megrendelés
  • fénykép a kilincsről kívülről/belülről
  • pontos számlázási és szállítási cím (cég esetén adószám)
  • telefonszám

Megjegyzés: Sok olyan megkeresésünk van, hogy olyan kilincsük van, mint amit a weboldalon láttak. Ez alapján nem tudunk segíteni! Ha semmiféleképpen nem tudnak fotót küldeni, írják le a nyitási irányt is a megrendeléskor, azonban, ha emiatt nem jó a kilincs, akkor a 3-szoros szállítási díj a megrendelőt terheli!

Mikor szükséges a kilincs csere az ajtókon?

Három dolog szokott lenni a fő probléma a kilincs cserével kapcsolatban, és ez a mosonmagyaróvári kínai ajtókra is ugyanúgy jellemző.

  1. Rugótörés a külső vagy belső részben (lógó, lefittyedt állapot)
  2. Kilincstörés kívülről vagy belülről (lásd a lenti fotón)
  3. Esztétikai kinézet, karcolódás, kopás, sérülés miatti csere

További információkérés a Mosonmagyaróvárra történő kilincs vásárlással kapcsolatban

Mindenkinek megpróbálunk segíteni, illetve alternatívát kínálni a vásárlással kapcsolatban. Tudjuk, hogy különböző korosztályoknak szállítunk, így nem mindenki tud e-mailben kommunikálni.

Kilincs kiszállítás díjak, árak Mosonmagyaróvárra

Akinek letörött vagy sérült az ajtókilincse, annak érdemes az utánpótlásról gondoskodni, mert az ajtót így nem lehet rendeltetésszerűen használni. A törött kilincs tönkreteheti a zárszerkezetet, annak a rugóját, továbbá maga a törött, repedt csonk komoly sérülést okozhat az ember kezén. Arról már nem is beszélve, hogy esztétikailag is csúnya látvány. Ilyenkor érdemes új kilincset vásárolni.

Az új már erősebb, masszívabb, illetve, ha megnyomják a gombot a kilincsmarkolatban a led kéken világít. A kilincs-szett ára: 14.700 Ft. A doboz tartalma: a lefóliázott külső/belső kilincspár, a rögzítőcsavarok, amelyek összefogják a kilincset, a műanyag alátét lemezek és a zárbetétvédő rozetta. A szállítási díj kb. 2000-2500 Ft.

Kínai ajtókilincs forma, szín, nyitási irány

Nagyon régóta dolgozunk ebben a szakmában, de mindennap találkozunk újdonsággal a kínai ajtókilincsekkel kapcsolatban, a színvilágot, a formát tekintve. Van lekerekített, szögletes, csíkos, pöttyös forma, ezen belül lemez-, acél-, gombos-, kilincses-, balos- és jobbos verziójú kilincs.

A megrendelésnél mindenképp szükséges a nyitási irányt megadni. A többivel nem kell foglalkozni, mert csak egyfajta kilincset tartunk, amely 99 százalékban jó a mosonmagyaróvári kínai bejárati ajtókra is.

Kínai HiSec, TerraSec kilincs Mosonmagyaróvári kiszállítással

A kínai ajtók nagyrésze szinte ugyanolyan kilinccsel van ellátva, maximum a dizájn, a forma lehet eltérő, de a zár és kilincs közötti méretük ugyanaz.

Zár- és kilincs raktárunkban folyamatos készletet tartunk ezek utánpótlására, így nyugodtan fordulhat hozzánk vásárlással kapcsolatban. Készségesen állunk rendelkezésére, ha Ön mosonmagyaróvári lakos és valamilyen világító, belső ráfordítós kilincsre van szüksége.

Rendelését minden esetben e-mailben kérjük leadni: zarszerviz365@gmail.com

Kínai ajtókilincs Mosonmagyaróvár
Kínai ajtókilincs Mosonmagyaróvár