Kínai ajtókilincs forgalmazás – Szombathely

Szombathely is büszkélkedhet rengeteg kínai bejárati ajtóval. Ezek itt is különböző márkanevűek, mint pl. Secdoors, HiSec vagy a magyarországi viszonylatban újnak mondható TerraSec ajtó. Maga a gyártási elv mind a háromnál ugyanaz, csak az ajtó külseje, a kinézet az eltérő. Azonban a zárszerkezetek, a kínai kilincsek, a zárcilinderek azonosak bennük, de ezeknek a hossza, mérete mind-mind eltérő.

Az eredeti, kétzáras HiSec ajtóban többnyire 45/45 mm-es méretű gyári kínai zárbetétek vannak. Ezeket mindenképpen javasolt lecserélni biztonságosabbra. Tanácsunk ezzel kapcsolatban, hogy érdemes az izraeli Keylocx betörésbiztos betétet alkalmazni, melyet ide kattintva meg tud rendelni.

Akármilyen kínai ajtóról is legyen szó, akár barkácsáruházban vásárolt, vékonyabb, olcsóbb ajtóról, akár a népszerű, főként az interneten értékesített HiSec, Secdoors, TerraSec bejárati ajtóról, a hozzájuk tartozó ajtókilincs tőlünk könnyedén megvásárolható, erre a linkre kattintva.

A kínai kilincsekről annyit kell tudni, hogy kompletten, azaz csakis párban értékesítjük őket, valamint, hogy már az erősített változatot forgalmazzuk, melynek a minősége is jobb, mint a pár ezer forintos vackoké, melybe lépten nyomon belebotlik az ember. Ez a kilincs szakszerű felszerelés, belevaló zárbetét (aminek a kulcsa nem szorul a forgatás során) és a normális, mindennapi használat mellett, nem fog letörni!

Vásároljon tőlünk következő munkanapi kiszállítással erősített kilincsgarnitúrát! Önnek csak a felszerelésről kell gondoskodnia, a kilincset minden tartozékéval együtt mi biztosítjuk!

Kilincs kiszállítás másnapra Szombathelyre

Ezek a távol-keleti ajtók javarészt egyforma kilinccsel vannak ellátva. A kilincsek formája, kinézete, dizájnja lehet eltérő, de a méreteik, a rögzítési pontjaik, a zárközép- és kilincs közötti távolságok (majdnem) minden esetben megegyeznek. Folyamatosan tartunk készletet ezekből a minőségi kilincsekből raktárunkban, így készséggel állunk a szombathelyi lakosok rendelkezésére, ha a világítós, belső ráfordítós kilincsgarnitúrára van szükség!

A másnapi kiszállítást akkor tudjuk biztosítani, ha 13 óráig leadja rendelését hétfőtől csütörtökig. Ilyenkor már másnap megkapja a kiválasztott terméket. Pénteki rendelés esetén, a csomag a következő munkanapon, azaz hétfőn érkezik.

Szállítópartnerünk a GLS és a Magyar Posta, gyorsak, megbízhatóak, évek óta velük dolgozunk.

HiSec kilincs ára - Szombathelyre való kiszállítással együtt

Gyors kilincs-kiszállítást biztosítunk raktárról minden szombathelyi lakosnak, ha eltörött, lóg, vagy lefittyedt a kínai kilincse. 13 óráig leadott rendelés esetén, garantáltan már másnap fel tudja szerelni az általunk forgalmazott, sokkal jobb minőségű kilincsgarnitúrát! Az új kilincsgarnitúra könnyedén, házilag is felszerelhető, nem kell hozzá szakember! Ha biztosra akar menni, válassza a kívülről gombos változatot, mert kényelmesebb a használata, és nincs benne rugó, ami miatt eltörhetne. Megrendelés itt.

HiSec ajtókilincs ára, nyitási iránya, megrendelése

Az interneten elég komoly harc folyik a kilincsekkel kapcsolatban, mivel sok saját beszerzésű, ócska, vacak, utángyártott lemezkilincseket is árunak, 5-6 ezer forintért. Ezeket sajnos sokan meg is veszik. Mi ettől elzárkózunk, mert csak olyan kilincset forgalmazunk és értékesítünk, ami már az erősített változat, a minőségi kivitel. Ez nem fog fél év után ismét letörni!

Cégünknél a HiSec megerősített világítós kilincsgarnitúra ára 14.700 Ft. A csomag tartalma a külső- és belső kilincsgarnitúra, a műanyag csúszásgátló lemezek, a kilincstengely, a csavarok, és a fúrásvédő rozetta és azok csavarjai. A szállítási költség Szombathelyre egy egyszeri 2.490 Ft.

Megjegyzés: a fúrásvédő rozettát más cégek külön 3500 Ft-ért adják, nálunk eleve benne van a készletben! A kívülről gombos kilincsek esetén is érvényes a fenti ár és a tartozékok.

Kínai ajtókilincs forgalmazás - Szombathely
Kínai ajtókilincs forgalmazás - Szombathely