Kínai ajtókilincs forgalmazás – Pécs

Legyen bármilyen kínai ajtója, HiSec, Secdoors, TerraSec vagy akár barkácsáruházból vásárolt, a rájuk való ajtókilincs cégünktől könnyedén megvásárolható, beszerezhető.

Annyit kell tudni ezekről a kilincsekről, hogy kompletten, azaz párban értékesítjük őket, és már a jobb minőséget forgalmazzuk, azt a fajtát, amely acélmerevítéssel ellátott.

Vásároljon tőlünk következő munkanapi kiszállítással erősített kilincsgarnitúrát! Önnek csak a felszerelésről kell gondoskodnia, a kilincset minden tartozékéval együtt mi biztosítjuk!

HiSec ajtók száma Pécsett

Az elmúlt években közel ezer darab kilincset postáztunk le Pécsre, kilincs- vagy rugótörés miatt, jobbos- vagy balos HiSec ajtókhoz.  A HiSec ajtóknál mindegy, hogy fehér vagy barna, mahagóni vagy cseresznye, tölgy vagy bükkszínű az ajtó, ugyanaz a kivitelű, formájú kilincs van rajta. Csak a kilincs erősségén, minőségén történt változtatás, így a törés nem fog bekövetkezni. Pécsett legalább kb. 8-10 ezer kínai ajtó van beszerelve, ezekkel előbb vagy utóbb adódhatnak kilincstörési problémák. Mi mindenkinek szívesen segítünk. 13 óráig leadott rendelés esetén másnapi kiszállítást biztosítunk minden pécsi lakos számára.

Mi jobb kilincset adunk, jó áron, nem pedig a hamisítványt, ami egy hónap után isméét letörik!

Pécs - kilincs vásárlás – mire lesz szükség?

Mivel a kilincseknek van egy kiszállítási díja, és ha rossz verziót rendelnek, azt vissza is kell juttatni hozzánk, így érdemes körültekintően átgondolni a következőket.

 A pontos beazonosításhoz és a vásárláshoz szükségünk van az alábbi információkra:

  • fénykép a kilincsről kívülről vagy belülről (segítünk a beazonosításban!)
  • írásos, emailben vagy webáruházban történő megrendelés
  • pontos számlázási és szállítási cím megadása (cég esetén adószám is)
  • mobil elérhetőség

Tipp: Sokan keresnek meg minket úgy, hogy „olyan kilincsük van, mint amit a weboldalon láttak”. Ez alapján nem tudunk segíteni! Kérjük, legyenek szívesek egy fotót küldeni nekünk email címünkre: zarszerviz365@gmail.com

A megrendeléskor meg kell adni a nyitási irányt is, ebben egy fényképes tájékoztató segít. Ha nem biztosak a dolgukban, küldjenek fotót a meglévő kilincsről!

Mikor kell elvégezni a kilincs cserét a kínai ajtón?

Három dolog szokott felmerülni fő problémaként a kilincs cserével kapcsolatban, és ez a pécsi kínai ajtókra is ugyanúgy jellemző.

  1. Kilincstörés kívülről vagy belülről (lásd a lenti fotón)
  2. Rugótörés a külső vagy belső részben (lógó, lefittyedt állapot)
  3. Karcolódás, kopás, kinézet, esztétika vagy sérülés miatti kilincs-csere

További információkérés a Pécsre történő kilincs küldéssel kapcsolatban

Tudjuk, hogy különböző korosztályoknak szállítunk, így nem mindenki tud pl. e-mailben kommunikálni. Mi megpróbálunk segíteni minden érdeklődőnek, illetve alternatívát kínálni a kilincsvásárlással kapcsolatban.

Kínai kilincs kiszállítás árak, díjak a pécsi lakosoknak

Mindenképpen érdemes az utánpótlásról gondoskodnia annak, akinek letörött vagy sérült az ajtókilincse. Hiszen így nem lehet rendeltetésszerűen használni az ajtót és további problémákhoz is vezethet. A törött kilincs idővel tönkreteszi a zárszerkezetet, annak a rugóját, így a későbbiekben az is cserére szorul majd. A törött, repedt csonk balesetveszélyes, komoly sérülést okozhat a kézen. Arról már nem is beszélve, hogy kinézetre is csúnya látvány. Mindenképpen érdemes ilyenkor új ajtókilincset vásárolni!

Az új kilincs minőségibb, erősebb, masszívabb, és ha megnyomják a gombot a kilincsmarkolatban a led kéken világít. A kilincs-garnitúra ára: 14.700 Ft. A doboz tartalma: a lefóliázott külső/belső kilincspár, a rögzítőcsavarok, amelyek összefogják a kilincset, a műanyag alátét lemezek és a zárbetétvédő rozetta. A szállítási díj kb. 2000-2500 Ft.

Kínai HiSec, TerraSec kilincs pécsi kiszállítással

A kínai ajtók nagyrésze szinte ugyanolyan kilinccsel van ellátva, maximum a dizájn, a forma lehet eltérő, de a zár és kilincs közötti méret ugyanaz.

Zár- és kilincs raktárunkban folyamatos készletet tartunk ezek utánpótlására, így nyugodtan fordulhat hozzánk vásárlással kapcsolatban. Készségesen állunk rendelkezésére, ha Ön pécsi lakos és valamilyen világító, belső ráfordítós kilincsre van szüksége.

Rendelését minden esetben e-mailben kérjük leadni: zarszerviz365@gmail.com

Kínai ajtókilincs forgalmazás - Pécs
Kínai ajtókilincs forgalmazás - Pécs