Kínai ajtókilincs forgalmazás – Győr

Akármilyen kínai ajtóról is legyen szó, akár barkácsáruházban vásárolt, vékonyabb, olcsóbb ajtóról, akár a népszerű, főként az interneten értékesített HiSec, Secdoors, TerraSec bejárati ajtóról, a hozzájuk tartozó ajtókilincs tőlünk könnyedén megvásárolható, erre a linkre kattintva.

Ezekről a kínai kilincsekről annyit kell tudni, hogy kompletten, azaz csakis párban értékesítjük őket, valamint, hogy már az erősítette változatot forgalmazzuk, melynek a minősége is jobb, mint a pár ezer forintos vackoké, melybe lépten nyomon belebotlik az ember. Ez a kilincs szakszerű felszerelés, belevaló zárbetét (aminek a kulcsa nem szorul a forgatás során) és a normális, mindennapi használat mellett, nem fog letörni!

Vásároljon tőlünk következő munkanapi kiszállítással erősített kilincsgarnitúrát! Önnek csak a felszerelésről kell gondoskodnia, a kilincset minden tartozékéval együtt mi biztosítjuk!

A kínai ajtók száma Győr városában

Az elmúlt években rengeteg kínai ajtóhoz való kilincset postáztunk Magyarország különböző pontjaira, köztük Győrbe is. Általában azért szükséges a kilincs csere, mert eltörött benne a rugó, vagy maga a kilincsmarkolat törött le. A kilincsek megvásárlásakor ki kell választani, hogy jobbos vagy balos ajtóra lesznek felszerelve, mert ezekhez külön vannak kilincsek. A HiSec ajtók esetében 100 százalékban egy az egyben felmegy a kilincs a régi helyére, szinte semmit nem kell igazítani. A más típusú kínai ajtóknál pedig szintén felszerelhető az általunk forgalmazott világítós kilincsgarnitúra. Mivel Győrben is többezer ilyen kínai ajtó van beépítve, így sajnos ezekkel is vannak és lesznek is gondok.

Mi mindenkit kiszolgálunk, akár egy darab kilincspárat szeretne vásárolni, akár többet. A 13 óráig leadott rendelés esetén másnapi kiszállítást biztosítunk minden győri lakos számára.

Ne feledjék, mi a jobb kilincset értékesítjük, jó áron, nem pedig a hamisítványt, ami egy hónap után újra letörik!

Győr - kilincs vásárlás – mire van szükség?

Mindig érdemes körültekintően átgondolni az alábbiakat, hiszen ha rossz változatot rendelnek, azt vissza kell küldeni nekünk és újra rendelni. A legegyszerűbb, ha a következőképpen tisztázzuk a dolgokat.

  • Küldjenek emailben fényképet a kilincsről kívülről vagy belülről (mi beazonosítjuk a helyes nyitási irányt)
  • Könnyű, regisztráció nélküli megrendelés webshopunkból
  • Számlázási és szállítási adatok pontos megadása
  • Mobiltelefonszám megadása (kérdés vagy pontosítások esetére)

Tanács: Sokan keresnek meg minket úgy, hogy „nekünk is olyan kilincsük van, mint ami a weboldalon van”. Ezen információk alapján nem lehet segíteni! Legyenek szívesek egy fotót küldeni nekünk email címünkre a most ajtón lévő kilincsről: zarszerviz365@gmail.com

Mivel a kiválasztáskor mindenképpen meg kell adni a nyitási irányt is, ebben egy fényképes tájékoztató segít mindenkinek. Amennyiben nem biztosak a dolgukban, mindenképpen küldjenek fotót a mostani ajtókilincsről!

Mikor érdemes megejteni a kilincs cserét a kínai ajtókon?

Alapvetően az alábbi három a leggyakoribb eset, amikor szükséges és tanácsos is elvégezni a kilincs cserét:

  • Kilincstörés kívülről vagy belülről
  • Rugótörés a külső vagy belső részben (lógó, lefittyedt állapot)
  • Karcolódás, kopás, kinézet, esztétika vagy sérülés miatti kilincs-csere

További információ a győri kilincsvásárlás kapcsán

Tudjuk, hogy különböző korosztályoknak szállítunk, így nem mindenki tud pl. e-mailben kommunikálni. Mi megpróbálunk segíteni minden érdeklődőnek, illetve alternatívát kínálni a kilincsvásárlással kapcsolatban.

Kínai kilincs kiszállítás árak, díjak a győri lakosoknak

Mindenképpen érdemes az utánpótlásról gondoskodnia annak, akinek letörött vagy sérült az ajtókilincse. Hiszen így nem lehet rendeltetésszerűen használni az ajtót és további problémákhoz is vezethet. A törött kilincs idővel tönkreteszi a zárszerkezetet, annak a rugóját, így a későbbiekben az is cserére szorul majd. A törött, repedt csonk balesetveszélyes, komoly sérülést okozhat a kézen. Arról már nem is beszélve, hogy kinézetre is csúnya látvány. Mindenképpen érdemes ilyenkor új ajtókilincset vásárolni!

Az új kilincs minőségibb, erősebb, masszívabb, és ha megnyomják a gombot a kilincsmarkolatban a led kéken világít. A kilincs-garnitúra ára: 14.700 Ft. A doboz tartalma: a lefóliázott külső/belső kilincspár, a rögzítőcsavarok, amelyek összefogják a kilincset, a műanyag alátét lemezek és a zárbetétvédő rozetta. A szállítási díj kb. 2500 Ft.

Kínai HiSec, TerraSec kilincs győri kiszállítással

A kínai ajtók nagyrésze szinte ugyanolyan kilinccsel van ellátva, maximum a dizájn, a forma lehet eltérő, de a zár és kilincs közötti méret mindegyiknél ugyanaz.

Zár- és kilincs raktárunkban folyamatos készletet tartunk ezek utánpótlására, így nyugodtan fordulhat hozzánk vásárlással kapcsolatban. Készségesen állunk rendelkezésére, ha Ön győri lakos és valamilyen világító, belső ráfordítós kilincsre van szüksége.

Kínai ajtókilincs forgalmazás - Győr
Kínai ajtókilincs forgalmazás - Győr