Kilincs értékesítés, szállítás Székesfehérvárra

Székesfehérvár elég nagy város, ebből kifolyólag sokan laknak itt, rengeteg a lakás, ház, így a bejárati ajtók száma is magas. Cégünk nem székesfehérvári, de tudjuk, hogy milyen igény mutatkozik a kínai HiSec, Secdoors és TerraSec ajtók kilincseinek pótlására. Mindig van egy eset, vagy esetünkben ajtó, amivel valami történik, költözéskor nekicsapódik egy szekrény, erősebben lett megrántva, vagy csak egyszerűen kézben maradt a külső- vagy belső markolat. Ez mindennapos dolog. Az elmúlt időszakban elég sok világító kilincset postáztunk és szállíttattunk a székesfehérvári lakosok kínai ajtajaihoz.

Hogyan működik a megrendelés és szállítás Székesfehérvárra?

Mindenki számára van alternatíva, ezért két részre osztottuk a vásárlási lehetőséget. Az egyik a webáruházon keresztül történő megrendelés. Itt nagyon egyszerűen csak ki kell választani a kínai kilincset, beírni a nyitási irányt (balos vagy jobbos), megadni a számlázási és szállítási címet, az adószámot cég esetében, a többit mi már intézzük is. A másik opció, amikor telefonon szeretnék megrendelni a kilincset, mert a webáruház kezelése valamiért nehézkes. Ilyenkor leírhatják nekünk sms-ben vagy emailben a fentieket, és így is tud működni a megrendelés. A megrendelésnek mindenképpen írásos nyoma kell, hogy legyen!

Rendelését hétfőtől pénteking adhatja le. 13 óráig leadott rendelés esetén következő munkanapi kiszállítást vállalunk, pénteki rendelés esetén hétfői kiszállítással számolhatnak a megrendelők.

Mennyibe kerül a világítós kilincs kiszállítása Székesfehérvárra?

A kilincs-szett nálunk kizárólag a jó minőségű változat, nem az, amit mindenki olcsó pénzért kínál. Ennek következményeként az ára kicsit drágább, ellenben külön árat nem számolunk fel a kilincshez tartozó zárbetétvédő rozettához.

A doboz tartalma: a külső, belső kilincsgarnitúra, a rögzítő csavarok, a csúszásgátló műanyag, a fúrásvédő, ovális címer. Így a komplett költség 14.700 Ft. Erre az összegre a szállítási díj tevődik rá, másnapi kiszállítással, kb. 2500 Ft.

Fizetni utánvéttel vagy előreutalással tud, amelyik szimpatikusabb. Áraink számlás árak!

Mire kell figyelni a megrendelésnél?

A kínai HiSec, Secdoors és TerraSec ajtók jobbos és balos kivitelben készülnek, így a kilincseknek is a megfelelő nyitási irányt kell mutatni, és nem mindegy, melyiket rendeli meg. Weboldalunkon elég sok írásban foglalkozunk a nyitási irány beazonosításával, de aki mégsem érti teljesen, az készítsen egy fotót a meglévő kilincsről kívülről vagy belülről és küldje el azt nekünk, mi segítünk a nyitási irányt beazonosítani!

Házilag történő kilincs szerelés a kínai ajtóra

Ha a kilincs eltörik, vagy a rugó elfárad benne, akkor az egyértelműen cserére szorul, hacsak nem akarják, hogy a csonk sérülést okozzon vagy kilincsrugó hiányában tönkretegye a zárszerkezetet. Érdemes mindkét esetben mielőbb megvásárolni és házilag kicserélni a garnitúrát. Semmilyen komolyabb szerszám nem szükséges hozzá, csupán egy csillag-csavarhúzó, ami minden háztartásban van, ritkább esetben egy csípőfogó.

Egy ügyeskezű ember kb. 10-20 perc alatt, kis odafigyeléssel, a régi kilincs helyére fel tudja szerelni az újat.

Ha elakadna a szereléssel és a kilincset tőlünk vásárolta, bármilyen kérdés esetén írhat nekünk emailt is a zarszerviz365@gmail.com email címre! Rendeljen most, akciósan, erősített, világító kilincsgarnitúrát a könnyebb, biztonságosabb működésért!

Kilincs értékesítés, szállítás Székesfehérvárra
Kilincs értékesítés, szállítás Székesfehérvárra