Kale 257L típusú zár forgalmazása

Ez a zárszerkezet egy török gyártmányú, tollas kulcsos biztonsági, ún. másodzár. Háromfordulatos, három tüskét kitoló, az ajtó éléből rögzíthető zárszerkezet. A zárszerkezetet mindkét oldaláról egy edzett acéllappal erősíti meg a gyártó, melynek szerepe a roncsolásos, fúrásos módszer meghosszabbítása, a betörés kiküszöbölése.

A zárdoboz mérete 110x140 mm. A kulcsnyílás közepe az előlap szélétől 60 mm-re található. A zár tüskéi 36 mm-re jönnek ki a szerkezetből a kulcs elfordítására. Az előlapon a Kale felirat olvasható és a logó is látható.  A zárszerkezethez külső/belső címke tartozik, egy ellenoldal takaró, és csomagolás függvényében, 3 vagy 5 db gyári Kale kulcs. A további kulcsok másolásáról az ügyfélnek kell gondoskodnia.

Ez a tollas kulcsos 257L típusú Kale zár nemcsak ajtókban, hanem rácsokban is kitűnően funkcionál, egyirányú záródást biztosít. Finomnyitásra, fúrásra, feszítésre 100 százalékos védelmet nyújt.

Cégünknek fő profilja a Kale zárak értékesítése, megrendelésénél mi biztosítjuk Önnek a zárat és megvásárolja a Kale 257L biztonsági zárat és a szerelésről saját maga gondoskodik.

Telefonáljon bátran, ha Kale 257L típusú zárszerkezetet szeretne vásárolni, mi raktárkészletről biztosítjuk ezt a zárat, illetve a menüben hirdetett egyéb típusokat is egyaránt.

Kale 257L ajtózár

A Törökországban készült tollas kulcsos másod- vagy felsőzár egy jó működésű zárszerkezet, amit állandó raktárkészleten tartunk. A zár 5 kulccsal rendelkezik, kulcsai szabadon másolhatók. Magyarországon ezekkel a zárakkal eredeti török ajtókba, illetve a hazai gyártású Nívó ajtókba beszerelve találkozhatunk.

A Kale 257L típusú zár megvásárlása szükséges lehet új lakásba költözéskor, a kulcsok elhagyásakor, illetve magának a zárszerkezetnek a meghibásodásakor. A Kale 257L zárszerkezetet tőlünk megvásárolhatja. Ügyfeleinknek GLS kiszállítást tudunk biztosítani következő munkanapi érkezéssel.

Elérhetőségünk: zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak