Kale 256CE török többpontos ajtózár értékesítés

Ez a típusú, dupla cilinderes biztonsági zárszerkezet elsősorban bejárati ajtókban található. Az alsó és a felső cilinder része is három fordulattal reteszel. A zár alsó részénél 3 tüske tolódik ki, a felső részénél pedig egy. A kettő között pedig a kilincs csapdanyelve mozog, amely állítható jobbosról balosra.

A zárszerkezet, mivel négyirányú, bővíthető alul és felül toldással, plusz záródási pontként. Ez annyit jelent, hogy egy menetes szár befűzésével az ajtó tetején és alján egy perselyezett részbe acéltüske csúszik ki-be, záráskor, nyitáskor.

Ezen kívül az ajtó élébe még ki van építve a felső- és alsó harmadba egy ráakasztható négytüskés zárdoboz. Ez még pluszként erősíti meg az ajtót záródáskor. A zárszerkezetbe bármilyen EU szabvány zárbetét alkalmazható. Ennek a méretét az ajtóvastagság határozza meg, minőségét pedig a tulajdonos. Ide mi szoktunk javasolni egy izraeli zárbetétet, ami fúrás-, finomnyitás- és törés elleni védelemmel el van látva.

A zárbetét nyílás mellett két furat található, ezeken a furatokon keresztül csavarok mennek át, amellyel össze lehet fogni a külső törésvédő pajzsot a belsővel. Ez erősíti a zárbetétet rongálás ellen. Ez kívülről nem szedhető le. A törésvédő pajzson egy forgógyűrű található, amely a zárbetétet a fúrás ellen védi. A zárszerkezetet az ajtó élébe négy csavarral kell rögzíteni. Az előlapon a Kale logó és felirat található. A zárszerkezet doboza galvanizált, az előlapja pedig krómozott.

Ez a 256CE Kale biztonsági zár nagyon megbízható, strapabíró szerkezet, 10-15 évig hibátlanul működik. Ha Önnek ilyen típusú Kale zárral van az ajtaja ellátva és probléma adódik vele, akkor telefonáljon bátran, mi tudunk benne segíteni! Legyen szó zárszerkezet cseréről, vagy a benne lévő Kale zár cseréjéről, mi raktárkészletről biztosítjuk a terméket, így nem kell napokat, heteket erre várni.

Kale 256CE duplacilinderes zárszerkezet

Ez a török szerkezet viszonylag ritkán romlik el, viszont meghibásodáskor csak cserével lehet az ajtót újra működőképessé tenni. Cégünknél van raktárkészleten ebből a típusból. Ennek a zárszerkezetnek a cseréjét olyan szakemberrel kell elvégeztetni, aki ismeri ezt a zárat és végzett már ilyen zárcserét. A Kale 256CE teljes zárszerkezet cseréjéhez 2 ember szükséges, mivel le kell emelni az ajtót és ezek az ajtók 100-120 kg-ot nyomnak.

A Kale 256CE ára magas, a 90.000 Ft-ot súrolja, de tőlünk ezt másnapi átvétellel is meg tudja ezt vásárolni. Ügyfeleink részére futárszolgálattal tudjuk elküldeni a Kale zártestet, egynapos szállítási határidővel.

Cégünk a 256CE típusú Kale zárat bátran ajánlja mindenkinek!

Amennyiben Kale zárral rendelkezik, kérjük fotózza azt le nekünk, mi segítünk a beazonosításban!

Írjon bátran!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak