Kale 252RL biztonsági zár forgalmazás

A török gyártmányú Kale 252RL típusú tollas kulcsos zárszerkezet nagyon hasonlít az olasz gyártók által készített tollas kulcsos trezorzárakra, mint pl. Cerutti, Mottura, Sab, stb. A különbség annyi, hogy az olasz trezorzárakkal ellentétben, a Kale nem háromirányú záródást biztosít, hanem egyirányút, tehát csak előre zár.

Maga a zárszerkezet finom működéssel bír, háromfordulatos és 5 db tollas kulcs tartozik hozzá. Egy magyar ajtógyártó cég gyárt olyan biztosági ajtókat, amelyekben ez a Kale 252RL zárszerkezet van behelyezve.

A zár csapdanyelve állítható, így jobbos- és balos kivitelű is lehet a szerkezet, igény szerint. A zárszerkezet a zár előlapján keresztül rögzíthető, alul és felül két-két csavarral. A zárszerkezet kulcsnyílásánál a gyártó mindkét oldalon egy-egy két milliméter vastagságú mangánlemezt csavarozott fel, ami a roncsolásos nyitási eseteknél a fúró élét csorbítja ki, miáltal a fúrás elleni védelmet növeli.

A kilincstengely kialakítása azonban teljesen eltérő a többi gyártóétól, mert talán a Kale volt az első, aki a könnyebb működés érdekében egy csapágyat helyezett be a zárba forgáspontként, így sokkal könnyebb a működése és hosszabb ideig is bírja a használatot. A zárszerkezet 2x4 lamellás, nagyon jó teherbírású, a zár működése összhangban van a kilincsmechanikával.

A gyártó a dobozban még 2 db kulcsmegvezető címkét is csomagol, króm színben, amely az ajtóburkolatra kívül-belül könnyedén felcsavarozható.

Kale zár tollas kulcsa

A zárhoz 5 db gyári kulcs tartozik, melyeknek a teljes hossza 91 mm. A kulcsnak a két végén fogazások, lépcsők, bástyák találhatók, amelyek a lamellákat emelgetik. A kulcs másik végén, a kulcsfej egyik oldalán a KALE felirat található, a másik oldalon pedig egy hatjegyű sorszám, ami bele van gravírozva. A kulcs anyaga réz, csak egy króm réteggel van befuttatva, a hosszabb élettartalom érdekében. Ezek a kulcsok nem másolásvédettek, így szabadon másolhatók bármely kulcsmásolónál.

Amennyiben Önnek olyan biztonsági ajtaja van, amelyben Kale tollas kulcsos szerkezet van, és szeretné kicseréltetni kulcselvesztés vagy költözés miatt, hívja ügyfélszolgálatunkat, mi raktárkészletről biztosítjuk a zárcserét!

Kale 252RL zárszerkezet

Ez a fajta török Kale zárszerkezet precíz működésű, kiválóan alkalmas már meglévő ajtózárak helyére, persze csak olyan ajtóba, ahol azelőtt is ilyen volt. Továbbá vasrácsok zárjaként szintén tökéletes védelmet biztosít. A Kale 252 szerkezet MABISZ minősítéssel rendelkezik.

Nálunk folyamatosan elérhető raktárról. A Kale 252RL zárszerkezet áráról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

A török Kale 252RL biztonsági zár igen népszerű, főként a hazai Nívó ajtógyártó cég használja alsó, kilincses zárként. Mi is ajánljuk mindenkinek, tőlünk ezt meg tudja vásárolni és akár házilag önmagának ki is tudja cserélni, nem kell külön zárszerviz céget hívnia. A Kale 252RL zárszerkezetet érdemes lecserélni, ha már akad, szorul, nehezen működteti a kulcs, új lakásba költözéskor, bérlőváltáskor. Vásároljon tőlünk és szerelje be saját magának!

Elérhetőségünk: zarszerviz365@gmail.com

kale zár, kale zárcsere, kale zár forgalmazása, kale biztonsági zár
kale zár, kale zárcsere, kale zár forgalmazása, kale biztonsági zár
kale zár, kale zárcsere, kale zár forgalmazása, kale biztonsági zár
kale zár, kale zárcsere, kale zár forgalmazása, kale biztonsági zár