Kale 252R biztonsági ajtózár értékesítés

Ez a biztonsági zár Törökországban készül, és egy nagyon finom működéssel bíró zárszerkezet. Több cég is készít hasonló méretű biztonsági zárakat, pl. az olaszok, az izraeliek, de a tapasztalat az, hogy ennyire halk és finom működéssel egyik sem bír.

A zárdoboza is szépen kidolgozott, a belső szerkezete igényesen kialakított, egyszóval ez egy remek biztonsági zár.

A Kale 252R cilinderes zárszerkezet csapdanyelve rugós szerkezetű, a zárnyelv kitolásával jobbosról balosra állítható a zár. A zárdoboz felülete galvanizált, az előlapja pedig krómozott. A kilincs mechanikájában a könnyebb fordulás és lenyomás érdekében egy csapágy van beépítve, a szerkezet 10 évet is kibír működésileg.

A Kale 252R zárba bármilyen európai szabvány méretű zárbetét beszerelhető. A méretet mindig az ajtóvastagság függvényében kell kiválasztani. A zárszerkezet zárbetét részénél a jobb- és baloldalon két darab tízes átmérőjű furat van kiépítve, melyen keresztül két csavar segítségével lehet felrögzíteni a törésvédő pajzsot.

Ugyanilyen két furat van a kilincstengely jobb- és baloldalán is, hogy a kilincset átmenő csavarral is lehessen rögzíteni.

A Kale 252R török gyártmányú, egyirányba záródó zárszerkezet. Háromfordulatos záráskor 3 db acéltüskét tol ki magából előrefele. A szerkezetbe a váltó is be van építve, azaz gombos verziójú kilincsgarnitúra is felszerelhető rá.

Ez a zárszerkezet megtalálható egy hazai ajtógyártó ajtajaiban, ez a Nívó ajtó. Tulajdonképpen ugyanolyan méretű ez a zár, mint a tollas kulcsos változata. A zárszerkezet MABISZ minősítéssel van ellátva.

Cégünk a Kale 252R biztonsági zárakat értékesíti, forgalmazza, illetve meghibásodás esetén teljes körű helyszíni zárszerviz szolgáltatást is biztosít.

Van egy hasonló román gyártmányú Thirard zárszerkezet, ami kompatibilis a Kale 252R zárral. Lényegesebben olcsóbb ez a zár, ám nem ajánljuk ezt, mert a minősége sokkal gyengébb.

Amennyibben Önnek Kale 252R típusú zárja van, forduljon hozzánk bizalommal, mi készséggel állunk rendelkezésére! A weboldalon hirdetett Kale biztonsági zárakat raktárkészleten tartjuk, így nagyon rövid határidővel tudjuk teljesíteni mind az értékesítést, mind a zárcsere szolgáltatást!

Kale 252R cilinderes, kilincses zárszerkezet

A legtöbb ilyen típusú, ún. előlappal szerelt zárszerkezet főként Beyler bejárati ajtókba és a Nívó bejárati ajtókba van beszerelve. A zárszerkezet ritkán szokott tönkremenni, főleg az szokott gondot okozni, ha szorul az ajtó és a rudak, tüskék nem találják a pozíciójukat, ezért szorulnak. Ha ez nincs orvosolva, akkor nagyon hamar tönkremegy a szerkezet és a legrosszabb esetben az ajtó nyithatatlanná válik.

A Kale 252R zárszerkezetbe érdemes jó minőségű zárcilindert vásárolni, mi bátran ajánljuk az izraeli RB zárbetét családot! Óriási méretszortimentet tartunk, nekünk csak a pontos méretre van szükség a vásárlás esetén.

A török Kale 252R zárszerkezet megvásárolható tőlünk. Ügyfeleinknek 13 óráig leadott rendelés esetén, következő munkanapi kiszállítással tudjuk küldeni az ország bármely pontjára. A zárszerkezet áráról érdeklődjön telefonon, várjuk hívását!

Ha szüksége van a Kale 252R biztonsági zárra, hívjon minket az alábbi telefonszámokon, vagy küldjön fotót a könnyebb beazonosítás érdekében az e-mail címünkre: zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak