HiSec világító kilincs forgalmazás – Debrecen

Debrecen városát sem kímélték a HiSec ajtók forgalmazói/beszerelői, hiszen több ezer különböző színű, világító kilincses HiSec ajtó díszíti a debreceni lakások bejáratait, tárolóit. Ahova lehet, ezt az ajtót szerelteti be a magyar ember, elsősorban az ára miatt és a jó marketing, illetve reklámozás miatt.

Ahogy telik-múlik az idő, a debreceni ajtóproblémák is előjönnek ezzel az ajtóval kapcsolatban. Van, akinek szerencséje van, mert évek telnek el, míg történik valami, de sok embernél a rosszul beépített HiSec ajtó miatt már egy éven belül letörik a kilincs külső vagy belső markolata, ami cserére szorul. Írásunk legvégén láthat fotókat, hogyan is néz ki ilyenkor a kilincs. Hasonlítsa össze a sajátját vele, és szembesülni fog azzal, hogy ön is ebben a cipőben jár, mint a debreceni lakos. Ha önnek is szüksége van egy új, világítós kilincsgarnitúrára, azt meg is tudja vásárolni. Részletek itt.

Miért kell a törött kilincset kicserélni és újat felszerelni?

Két meggyőző érvet is tudunk mondani. Az első, hogy nagyon balesetveszélyes, mert a törött darab éles, sorjás, és ha megszokásból ugyanúgy nyúlunk a kilincshez nyitáskor, akkor ez komoly sérülést okozhat. Több esetet is láttunk már, ahol szétvágott tenyér, megsérült ujj, csukló miatt kellett sürgősségi ellátást igénybe venni egy ilyen pitiáner dolog miatt. Ezen nem szabad spórolni!

A másik szintén fontos dolog, hogy ha a kilincsben eltörik a rugó és lógó állapotot mutat, viszont a kilincsfogantyú még nincs letörve, a rugóztatás ebben az esetben már nem megoldott, tehát csak a zárszerkezet rugója működik. Ha hosszútávon így van használva, az is el fog törni és onnantól kezdve a zár is cserére szorul!

HiSec kilincstörés vagy rugótörés

Mindkét eset jellemző a Kínából származó HiSec csodaajtókra. Az az eset, mikor tegnap még normálisan működött a kilincs és egy roppantást hallottak, onnan kezdve, hogy lóg a kilincs, a rugófáradásból, rugótörésből keletkezik. A külső vagy belső markolat eltörése pedig vagy anyaghiba/anyaggyengeség miatt, vagy a rendszeres, sok használatból, vagy a rossz ajtóbeépítésből adódhat. Mindhárom esetnél ajánlott egy új kilincsgarnitúra felszerelése a könnyebb és biztonságosabb használat érdekében!

HiSec ajtókilincs ára, nyitási iránya, megrendelése

Az interneten elég komoly harc folyik a kilincsekkel kapcsolatban, mivel sok saját beszerzésű, ócska, vacak, utángyártott lemezkilincseket is árunak, 5-6 ezer forintért. Ezeket sajnos sokan meg is veszik. Mi ettől elzárkózunk, mert csak olyan kilincset forgalmazunk és értékesítünk, ami már az erősített változat, a minőségi kivitel. Ez nem fog fél év után ismét letörni!

Cégünknél a HiSec megerősített világítós kilincsgarnitúra ára 14.700 Ft. A csomag tartalma a külső- és belső kilincsgarnitúra, a műanyag csúszásgátló lemezek, a kilincstengely, a csavarok, és a fúrásvédő rozetta és azok csavarjai. Megjegyzés: a fúrásvédő rozettát más cégek külön 3500 Ft-ért adják, nálunk eleve benne van a készletben!

Ha biztosra akar menni, akkor kilincs helyett vásároljon kívül gombos, belül kilincses garnitúrát, így abszolút megelőzhető a jövőben a kilincs törése! Ezt a változatot itt tudja megrendelni.

A nyitási irányt jobbos- vagy balos kivitel szerint szoktuk meghatározni. Egy egyszerű magyarázat, amit mindenki ért: ha KÍVÜLRŐL szemben állunk az ajtóval és a bal oldalon van a kilincs, akkor balos, ha pedig jobb oldalon van, akkor jobbos a nyitási irány. Ez befelé nyíló ajtók esetében értelmezhető!

A HiSec kilincs megrendelése webáruházunkon keresztül történik. 13 óráig leadott rendelés esetén, debreceni megrendelőink másnap már fel is tudják szerelni az új, erősített, világító kilincsgarnitúrát!

HiSec világító kilincs forgalmazás – Debrecen
HiSec világító kilincs forgalmazás – Debrecen