HiSec világító kilincs értékesítés Szeged

Mint minden magyarországi nagyvárosban, Szegeden is rengeteg a kínai HiSec ajtó. Még ma is sok színben elérhető ez a világító kilincses, távol-keleti ajtócsoda, amiért a magyar emberek megőrülnek.

Népszerűségét leginkább az árának köszönheti, no meg a jó marketingnek, mert ha valamit acélajtónak hirdetnek és 15 ponton záródik, az csakis jó lehet. Leginkább azonban abba nem gondolnak bele az emberek, hogy ezen az áron, amiért ezeket a kínai ajtókat kínálják, csodát azért nem szabad várni. A 15 pontos záródás megvan, de gyenge anyag záródik gyenge anyagba, az acél jelzőt meg hagyjuk, maradjuk inkább sima fémlemezben.

Aztán az idő múlásával, a szegedi lakosoknál is szépen előjönnek az ajtóproblémák, mindenki legnagyobb csodálkozására. Szerencsésebb esetben ez csak évek múltán következik be, de persze vannak olyanok, akiknek pár hónapon belül, pár héten belül, a legszerencsétlenebbeknek meg pár napon belül vagy rögtön a beépítés után. Mik ezek a problémák?

Leginkább a kilincstörés. Ha az ajtó rosszul van beépítve, a kilincse a rángatástól letörik, kézben marad. Van, amikor tőben törik le, csúfos és balesetveszélyes csonkot hagyva maga után, van, amikor csak a rugó törik el benne és lógni kezd. Majd idővel kézben is marad. A probléma az, ha a kilincstörés nincs mielőbb orvosolva, hogy terhelni fogja a zárszerkezetet és az is elromlik. A baj növekszik, a költségekkel egyetemben. Előzze ezt meg azzal, hogy kicseréli a letörött kilincset egy új, minőségi anyagból készül, erősített kilincspárra! A részleteket és a megrendelést itt tudja intézni!

Amennyiben nem tudja, hogy milyen ajtója van, nézze meg a lenti képeket és hasonlítsa össze a sajátjával! Ha ilyen vagy nagyon hasonló, ön is kínai ajtótulajdonos!

Miért szükséges és fontos a letört kilincset lecserélni?

Emellett sok érvünk van, ami a legtöbbször süket fülekre talál, de a két legfontosabb az alábbi. Először is a letörött kilincs balesetveszélyes. Nem egyszer láttunk annyira szétvágott és vérző tenyeret, hogy a sürgősségin látták el a károsultat! A csonk mindig éles, könnyen vág, nagyon kell vigyázni! Mindenképp cserélni kell ez esetben a komplett kilincsgarnitúrát, melyet fenti linkek a szegedi lakosok is meg tudnak rendelni tőlünk! Kilincs-szettjeink raktárkészleten vannak, délig leadott rendelés esetén már másnap érkezik is az új, világítós HiSec kilincs Szegedre!

Mivel két nyomós érvet említettünk, íme a második. Rugótörésnél lógó állapotot mutat a kilincs, így maga a rugóztatás már nem történik meg, miáltal csakis a zárszerkezet rugója működik minden kilincslenyomáskor. Ha ez így van használva, a zárszerkezet rugója sem bírja sokáig a dupla terhelést és az is tönkre fog menni. Ezután pedig az is cserére szorul, rosszabb esetben nem nyílik az ajtó. Szóval ezen nem szabad spórolni, rendelje meg inkább most!

Rugó- vagy kilincstörés a HiSec kínai ajtóban

Mint fent leírtuk, mindkét eset jellemző a HiSec ajtókra. Mielőtt a törés bekövetkezne, egy roppanást fognak hallani. Ha ez megtörténik, már lehet is a kilincsvásárláson gondolkodni. A rugótörés anyagfáradásból, a rossz minőségből adódik. A kilincsmarkolat letörése pedig szintén ráfogható egyrészt az anyagfáradásra, másrészt a sok és rendszeres használatra vagy a rossz ajtóbeépítésre, ha éppen rángatni kell az ajtót a kilincsnél fogva.

Új HiSec kilincsgarnitúra ára, nyitási iránya

Az új kilincsgarnitúra könnyedén beszerezhető a neten, sokan árulják. Azonban fontos felhívni a figyelmet, hogy az olcsó, 7 ezer forint alatti kilincseket nem szabad megvenni, mert ugyanazt kapják, ami most törött le! Bizony, Kínában is vannak utánzatok, mikor a kínai utánozza le a kínait! Na, ez a legalja, ilyet nem szabad venni!

Amit mi kínálunk a szegedi ajtótulajdonosoknak: minőségi, megerősített, világítós kilincsgarnitúra, melynek az ára 14.700 Ft. Mielőtt bárki szívrohamot kapna, írjuk mi van a csomagban!

A külső- és belső kilincsgarnitúra, a műanyag csúszásgátló lemezek, a kilincstengely, a csavarok, és a fúrásvédő rozetta és azok csavarjai. Tudni kell azt is, hogy a fúrásvédő rozetta a 6000 forintért árult kilincspárnak nem tartozéka, azt külön kell megvenni 3-4 ezer forintért! Így a két ár között már nem is akkora a különbség, ugye?

Tőlünk vásárolhat gombos kivitelt is, amely biztos, hogy nem törik le, hiszen kívül gomb van (de belülről ugyanúgy kilinccsel működik)! Ezt a változatot itt tudja megrendelni.

A nyitási irányról ne feledkezzenek meg! A legegyszerűbb beazonosítás a következő: ha KÍVÜLRŐL, a folyosón vagy kültéren szemben állunk az ajtóval és a bal oldalon van a kilincs, akkor balos az ajtó, ha pedig jobb oldalon van, akkor jobbos a nyitási irány. Ez kizárólag befelé nyíló ajtók esetében értelmezhető!

HiSec világító kilincs értékesítés Szeged
HiSec világító kilincs értékesítés Szeged