HiSec kilincs forgalmazás, házhozszállítás Zalaegerszegre

Bármilyen kínai ajtóról is legyen szó, barkácsáruházban vásárolt, olcsóbb, vékonyabb ajtóról, vagy a legnépszerűbb, elsősorban interneten értékesített HiSec, Secdoors, TerraSec kínai bejárati ajtóról, a hozzájuk tartozó speciális ajtókilincs webáruházunkban könnyedén megvásárolható, ide kattintva.

A HiSec és általában a többi kínai kilincsről annyit érdemes tudni, hogy kompletten, azaz csakis párban lehet megvásárolni őket. Az is fontos, hogy mi az erősített, minőségi változatot forgalmazzuk. Ezek pedig nem ugyanazok, mint a pár ezer forintért árult vacakok, melybe lépten nyomon belebotlik az ember. Az általunk értékesített kínai kilincs-pár, amennyiben szakszerűen van felszerelve és belevaló a zárbetét (aminek a kulcsa nem szorul a forgatás során), nem fog letörni!

Vásároljon tőlünk erősített kilincsgarnitúrát! Már másnap házhoz is érkezik Zalaegerszegre, Önnek csak a felszerelésről kell gondoskodnia! A kilincset minden tartozékéval együtt (beleértve a fúrásvédő rozettát is) mi biztosítjuk!

Zalaegerszeg – kínai HiSec kilincs vásárlás – mire van szükség?

Mivel a kilincsek házhozszállításának költsége van és ha rossz verziót rendelnek, azt vissza is kell juttatni hozzánk, mindenképp érdemes körültekintően átgondolni a következőket.

 Az alábbi információk szükségesek ahhoz, hogy a megfelelő kilincset rendelje meg a meglévő kínai bejárati ajtóhoz:

  • fénykép a kilincsről kívülről vagy belülről (segítünk a beazonosításban, így nem lesz tévedés!)
  • emailben vagy webáruházban történő megrendelés
  • pontos számlázási és szállítási cím megadása (cég esetén adószám is!)
  • mobil elérhetőség – ez a futárcégnek segít a kiszállítás megkönnyítésében

Tanács: Sokan keresnek meg minket úgy, hogy „olyan kilincsük van, mint ami a weboldalukon van”. Ez alapján nem tudunk segíteni! Kérjük, legyenek szívesek egy fotót küldeni nekünk email címünkre: zarszerviz365@gmail.com

A megrendeléskor mindenképpen szükséges megadni a nyitási irányt, ebben egy fényképes tájékoztató segít a webáruházban. Ha nem biztosak a dolgukban, mindenképpen küldjenek fényképet a meglévő kilincsről!

Kilincs kiszállítás díjak, árak Zalaegerszegre

Akinek letörött vagy sérült az ajtókilincse, annak érdemes az utánpótlásról gondoskodni, mert az ajtót így nem lehet rendeltetésszerűen használni. A törött kilincs tönkreteheti a zárszerkezetet, annak a rugóját, továbbá maga a törött, repedt csonk komoly sérülést okozhat az ember kezén. Arról már nem is beszélve, hogy esztétikailag is csúnya látvány. Ilyenkor érdemes új kilincset vásárolni.

Az új már erősebb, masszívabb, illetve, ha megnyomják a gombot a kilincsmarkolatban a led kéken világít. A kilincs-garnitúra ára: 14.700 Ft. A doboz tartalmazza a lefóliázott külső/belső kilincspárt, a rögzítőcsavarokat, amelyek összefogják a kilincset, a műanyag alátét lemezeket és a zárbetétvédő rozettát. A szállítási díj 2.490 Ft.

Egyéb információ a Zalaegerszegre történő kilincs rendeléshez

Nagyon népszerűek a kínai bejárati ajtók és Zalaegerszegen is rengeteg ilyen van beépítve. Mivel annyira egyformák a különféle elnevezésű, kínai HiSec, Secdoors, TerraSec, stb. ajtók, hogy nem csoda, ha bárki is összekeveri őket, és nem is tudja biztosan, hogy mit és mihez rendeljen.

HiSec kilincs forgalmazás, házhozszállítás Zalaegerszegre
HiSec kilincs forgalmazás, házhozszállítás Zalaegerszegre