HiSec kilincs értékesítés, szállítás – Esztergom

Esztergomban is sokan laknak itt, rengeteg a lakás, ház, így a bejárati ajtók száma is magas. Cégünk, bár nem esztergomi, de tudjuk, hogy nagy igény mutatkozik a kínai HiSec, Secdoors és TerraSec ajtók kilincseinek pótlására Esztergomban is. Mindig van egy olyan kínai bejárati ajtó, amivel valami történik, pl. erősebben lett megrántva, költözéskor nekiütődik egy bútor, vagy csak egyszerűen kézben marad a külső- vagy belső kilincsmarkolat. Ez bárkivel, bármikor előfordulhat. Az elmúlt időszakban nagyon sok világító kilincset postáztunk az ország különböző részeibe, így a rendelkezésére állunk esztergomi lakosoknak is.

HiSec ajtókilincs ára, megrendelése, nyitási iránya

Az interneten komoly a felhozatal a kínai kilincsek kapcsán, mivel sok a saját beszerzésű ócska, silány minőségű, utángyártott lemezkilincs, melyek ára kb. 4-7 ezer forint között mozog. Ezeket sajnos sokan meg is veszik, mert kizárólag az ár alapján döntenek. Mi elzárkózunk a silány minőségű kínai ajtókilincsektől, kizárólag az erősített változatú kilincseket forgalmazzuk és értékesítjük. Ez nem fog pár hónap után ismét letörni!

Cégünknél a megerősített HiSec világítós kilincsgarnitúra ára 14.700 Ft. A csomag tartalma a külső- és belső kilincsgarnitúra, a műanyag csúszásgátló lemezek, a kilincstengely, a csavarok, és a fúrásvédő rozetta és azok csavarjai. Megfontolandó: a fúrásvédő rozettát más cégek külön 3000-3500 Ft-ért árulják, ez nálunk eleve benne van a készletben!

Ha biztosra akar menni, akkor kilincs helyett vásároljon kívül gombos, belül kilincses garnitúrát, így abszolút megelőzhető a jövőben a kilincs törése! Ezt a változatot itt tudja megrendelni.

A nyitási irányt jobbos- vagy balos kivitel szerint szoktuk meghatározni. Egy egyszerű magyarázat, amit mindenki ért: ha KÍVÜLRŐL szemben állunk az ajtóval és a bal oldalon van a kilincs, akkor balos, ha pedig jobb oldalon van, akkor jobbos a nyitási irány. Ez befelé nyíló ajtók esetében értelmezhető!

A HiSec kilincs megrendelése webáruházunkon keresztül történik. 13 óráig leadott rendelés esetén, debreceni megrendelőink másnap már fel is tudják szerelni az új, erősített, világító kilincsgarnitúrát!

Kínai kilincs kiszállítás árak, díjak Esztergomba

Mindenképpen érdemes az utánpótlásról gondoskodnia annak, akinek letörött vagy sérült az ajtókilincse. Így ugyanis nem lehet rendeltetésszerűen használni az ajtót és ez további problémákhoz is vezethet. A törött kilincs idővel tönkreteszi a zárszerkezetet, annak a rugóját, ami a későbbiekben szintén cserére szorul majd. A törött, repedt csonk balesetveszélyes, komoly sérülést okozhat a kézen. Arról már nem is beszélve, hogy kinézetre is csúnya látvány. Mindenképpen érdemes ilyenkor új ajtókilincset vásárolni!

Az új kilincs minőségibb, erősebb, masszívabb, és ha megnyomják a gombot a kilincsmarkolatban a led kéken világít. A kilincs-garnitúra ára: 14.700 Ft. A doboz tartalma: a lefóliázott külső/belső kilincspár, a rögzítőcsavarok, amelyek összefogják a kilincset, a műanyag alátét lemezek és a zárbetétvédő rozetta. A szállítási díj 2490 Ft.

Mire kell figyelni a megrendelésnél?

A kínai HiSec, Secdoors és TerraSec ajtók jobbos- és balos kivitelben készülnek, így a kilincseknek is a megfelelő nyitási irányt kell mutatni és nem mindegy, melyiket rendeli meg. Weboldalunkon elég sok írásban foglalkozunk a nyitási irány beazonosításával, de aki mégsem érti teljesen, az készítsen egy fotót a meglévő kilincsről kívülről vagy belülről és küldje el azt nekünk, mi segítünk a nyitási irányt beazonosítani! E-mail címünk: zarszerviz365@gmail.com

HiSec kilincs értékesítés, szállítás - Esztergom
HiSec kilincs értékesítés, szállítás - Esztergom