HiSec és egyéb kínai ajtókhoz világító kilincs forgalmazás – Eger

Eger városában is több ezer kínai ajtó fordul elő, melyekkel ugyanazok a problémák, mint a többi kínai bejárati ajtóval, melyek máshol is előfordulnak. Ezek a szokásos dolgok, azaz a rossz beépítés miatti zár- és kilincs problémák, vagy pedig a rossz minőségű zárbetét miatti betörések, vagy a gyenge anyaghasználat miatti minőségbeli problémák.

Cégünk a legtöbb kínai ajtóhoz (HiSec, Secdoors és TerraSec) raktáron tart minőségi zárbetéteket, ajtózár szerkezeteket és világítós kilincsgarnitúrákat, mind gombos, mind kilincs/kilincses kivitelben.

Miért érdemes hozzánk fordulni kilincs vásárlás ügyben?

A kilincsekkel általában rugótörés miatt van probléma. A belsejükben eltörik egy rugó és a markolat már lógó állapotot mutat. Illetve szintén gyakori probléma a kilincsmarkolat kézben maradása, azaz tőből történő letörése.

Webáruházunkban tud mindenfajta kínai ajtóhoz kilincset rendelni, mégpedig egy minőségibb, erősített változatot. Tudomásunk szerint még egy ügyfél sem jelzett vissza nekünk, hogy bármi problémája lett volna a kilinccsel, amit tőlünk vásárolt.

Rendelhet kívül/belül kilincs-kilincses változatot, vagy pedig kívülről gombos, belülről kilincses változatot. A gombos változat esetében biztosra mehet, hogy nem törik le soha, hiszen a gomb fix, egyáltalán nem mozgatható. Így nem történik semmilyen terhelés.

Mi a helyzet a kínai zárbetétekkel?

A kínai ajtókban benne lévő zárbetétek kiválóan eladják magukat, hiszen mindenkit elvakít, hogy átkódolható a sárga kulcsokról piros- és feketefejű kulcsokra. Ez azonban csupán látszat. Sokan már rögtön el is kódolják őket és a további kódolás kizárt. A kínai betétek semmilyen zárnyitási technika ellen nem védettek, így gyakran és könnyen nyitogatják is őket a betörők.

Váltson izraeli védelemre és minőségre! Törés-, fúrás-, pikkelés-, finomnyitás- és másolás ellen védett zárbetéteken keresztük nem jutnak be a lakásba! Érdemes mielőbb lecseréltetni a gyári zárbetéteket, hogy ne történjen betörés!

Megrendelés leadása, házhozszállítás, kilincsgarnitúra árak

A kínai ajtókhoz való kilincseket az Egerben lakók könnyen megrendelhetik webáruházunkból. Választhatnak a kívülről fix gombos kivitel vagy a kilincs/kilinccsel ellátott kivitel mellett. Mindkét garnitúra komplett ára 14.700 Ft.

Délig leadott rendelésnél a következő munkanapon már kézhez is kapják az új kilincseket, mert kizárólag raktárkészletről dolgozunk! Nem kell várni napokig, a rendelést pár órán belül feldolgozzuk. A házhozszállítás ára Egerbe egységes, mindössze 2.490 Ft. Tud fizetni átutalással vagy utánvéttel a GLS futárcégnek akár készpénzben vagy kártyával.

Egy dologra kell figyelni, hogy milyen az ajtó nyitási iránya. Mivel lehet balos vagy jobbos nyitási irányú a kínai bejárati ajtó. Webshopunkban képes ábra segít mindenkinek a megfelelő típus beazonosításában.

HiSec és egyéb kínai ajtókhoz világító kilincs forgalmazás – Eger
HiSec és egyéb kínai ajtókhoz világító kilincs forgalmazás – Eger