E-mail cím/Kapcsolat

BIZTONSÁGI AJTÓK GYÁRTÁSA

Igazi biztonsági ajtót szeretne? 100 %-os védelmet akar?

Hívja munkatársunkat az alábbi telefonszámon!

Hétfőtől péntekig 8.00-tól 20.00-ig: 

06-30-408-8914

VÁRJUK HÍVÁSÁT!

E-mail címünk: zarszerviz365@gmail.com

OLASZ ZÁRGYÁRTÓ PARTNEREINK

IZRAELI ZÁRGYÁRTÓ PARTNERÜNK

ÜGYFÉL REFERENCIÁK

Kamarás Pál  -  Szentendre

Nagyon meg vagyok elégedve az új bejárati ajtómmal. Fekete kilincset szerettem volna, de senki nem vállalta. Rekordidő alatt elkészült, és gyönyörű fekete mind a faborítás, mind a kilincs.

Rozgonyi Andrásné  -  XVII. kerület

Hosszas keresgélés után találtam meg Önöket. Nagyon tetszett a bemutató ajtó a zárüzletben. Minden határidőt betartottak, szép az ajtó, és belülről zöld, ahogyan kértem!

Felméri Klára  -  XIX. kerület

Kínai ajtó helyett lett beszerelve az új ajtó. A fiúk jó munkát végeztek, még a lépcsőházat is feltakarították maguk után. Gyönyörű az ajtó, kiválóan működik, hamar elkészült. Nagyon ajánlom a céget, megbízható vállalkozás, minőségi munka!

Gelencsér Annamária  -  Dunakeszi

A Kulcskirályban találtam rá az ajtóra, melynek a biztonsági fokozata és a nagy zárja tetszett meg. Anyukám részére rendeltük meg az ajtót a régi panel ajtó helyére. Nagyon szép ajtót kaptunk, megérte a 3 hét várakozás, míg elkészült. Mindenkinek ajánlom ezt a típusú ajtót. Köszönöm.


Bartolo LaCava  -  VIII. kerület

Egyedi méretű és színű (Ferrari piros) ajtót rendeletem, mely a megállapodás szerint elkészült. Az Isztambulból hozott kék üvegkilincsemet is felszerelték rá, nagyon elégedett vagyok.

Tamási Gergő   -   III. kerület

Nagyon szép lett a biztonsági ajtó, melyre nyíló ablakot is kértem.

Marosiné Kelemen Hortenzia  -  Kistarcsa

Extra biztonságot szerettem volna, ezért választottam a dupla trezorzáras kivitelt. A diszpécser hölgy nagyon kedves volt, minden elmondott. A felmérés hamar lezajlott és időre elkészült az ajtó, kívül tölgy, belül fa színben. Köszönet érte!

Varsányiné Kollár Annamária  -  Maglód

Kétszárnyú biztonsági ajtót rendeltem kertes házunkba. Az ajtó határidőre be lett szerelve, minden rendben ment. Kiváló szakemberek, jó csapat. Ajánlom őket!

Ügyfélszolgálatunk hívható: hétfőtől péntekig, 8 - 20-ig!Telefonszám: 06-30-408-8914