Biztonsági ajtógyártás

Telefonos tájékoztató a biztonsági ajtóról

Nagyon sok hívásunk, megkeresésünk van biztonsági ajtó ügyben, főként telefonon. Megpróbálunk telefonon keresztül megfelelő és kielégítő tájékoztatást adni ügyfeleinknek, illetve beirányítani őket az üzletbe, ahol az ajtóink megtekinthetők.

Kicsit furcsán hangozhat, de a telefonos beszélgetés során általában rögtön kitérünk az árakra, mivel cégünk, csak magas fokú biztonsági ajtók gyártásával foglalkozik. Az olcsó kategóriás, biztonságinak nevezett ajtók nálunk szóba sem jöhetnek. Műanyag ajtókkal, illetve a kínai biztonságinak nevezett ajtók áraival cégünk nem tud, és nem is akar versenyezni, hiszen nem egy kategóriáról beszélünk.

A biztonsági ajtók árait az „Árak” menüpontban találják meg. A fentiekben csupán arra utaltunk, hogy az első telefonbeszélgetés alkalmával már közel 100%-ban pontos árakat tudunk mondani, kivéve, ha az ügyfél egyedi, extra díszítésekre és üvegezésekre, valamint egyedi méretre tart igényt.

Amennyiben az ügyfél úgy gondolja, hogy az az összeg, ami az ajtóra van szánva, az közelít vagy megegyezik az általunk felvázolt árakkal, akkor küldjük ki a helyszínre a felmérést végző szakembert. Kollégánk a helyszínen egyeztet, felmér és megfelelően tájékoztatja ügyfelünket a továbbiakról.

A biztonsági ajtógyártás menete

Cégünk, 1996 óta gyárt bejárati biztonsági ajtókat. Az elmúlt 20 évben rengeteg tapasztalatot szereztünk az ajtógyártás terén. Számunkra az ajtógyártás maga a precizitás, hiszen minden ajtó egyedi igények szerint készül. A munkafolyamat mindegyiknél azonos, de maguk az ajtók mégis különböznek egymástól.

Eddig több mint 1000 ajtót gyártottunk és építettünk be, magánszemélyeknek, cégeknek, bankoknak, közületeknek. Bátran és büszkén mondhatjuk, hogy az általunk gyártott, 100%-ban magyar biztonsági ajtókon, eddig még senkinek sem sikerült jogtalanul áthatolnia!

A biztonsági ajtó teljes gyártási folyamatát nem írjuk itt le. Ezek száraz szakmai dolgok, amelyek unalmasak lehetnek, ám a főbb lépéseket felvázoljuk.

Az ajtókeret, annak a rácsszerkezete és az ajtótok zártszelvényből készül. Itt mindennek derékszögben kell állnia, mert ez a kiinduló pont, ez a legfontosabb művelet. Ezek illesztése és összehegesztése mindig egy sík asztalon történik. A forgáspontok, azaz zsanérok felhegesztéséhez az ajtót kiékeljük, hogy az ne tudjon elmozdulni. Behegesztjük a rácsszerkezetet, majd kialakítjuk a zárdobozt.

Kiépítjük a zárszerkezetet, a több irányú záródással együtt. Majd egy tisztítás, csiszolás, zsírtalanítás következik, mert csak ezt követően mehet a fényezőműhelybe a keret és az ajtószerkezet. A fényező üzemből visszahozott vas ajtókeretbe az asztalosműhelyben bekerül a zárszerkezet, majd behelyezzük a szigetelést. Ezután rákerül a külső - belső faborítás, vagy az egyszínű MDF borítás, majd a kiegészítők felszerelése következik. A folyamat legvégén történik a csomagolás, hogy a szállítás során semmilyen módon meg ne sérüljön az ajtó.

MIT IS KAP A PÉNZÉÉRT? MINDENT!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Páncélszekrény zárszerkezet

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Acélajtó, acélkeret

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Igazi faborítás

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Óriási színválaszték

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Rövid határidő

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Régi ajtó elszállítás

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Hő- és hangszigetelés

06-30-408-8914

Biztonsági ajtó beszerelés, telepítés

A biztonsági ajtó beszerelése, telepítése csak azután történik, miután a régi ajtó kibontásra került. Tehát az ajtóbontással kezdünk. Eltávolítjuk a régi ajtót, az esetlegesen kilógó betondarabokat, vasdrótokat, betonacélokat gép segítségével eltávolítjuk.

Ezután beillesztjük az ajtókeretet a nyílásba. A tokot több ponton kiékeljük. Beállítjuk a vízszintes és függőleges irányokat, majd a rögzítési pontokon keresztül megtörténik az első rögzítő-furat kifúrása, majd csavarok beillesztése. A második rögzítést célszerű átlósan elhelyezni, majd a vízszintes-, illetve függőleges síkokat ismételten ellenőrizni. Ezután a többi pontok is rögzítésre kerülnek. Az összes csavar behelyezése után a rögzítő csavarok lehegesztésre kerülnek.

Miután az ajtókeret rögzítése bombabiztosan megtörtént, az ajtólapot felakasszuk a tokra. Ilyenkor ellenőrizzük a keret pontos beépítését és a záródási pontok precíz zárását. Itt még tudunk mindig igazítani az ajtó beállításán, sokszor el kell végezni a turbózást is a tökéletes záródás érdekében. A kulcsnak mindig könnyedén kell forognia, akkor van jó beállítva az ajtó. Az ajtózár kulcsait átadjuk az ügyfélnek.

Végső lépésként a tömítő funkciót ellátó purhab kerül a megfelelő helyekre az esetleges hézagok tömítésére.

A munka befejeztével megírjuk a számlát és az előleg levonása után, a fennmaradó összeget a megrendelő kifizeti számunkra. Igény szerint a régi ajtót elszállítjuk. A régi ajtó kibontásánál, illetve az új ajtó beszerelése során minden esetben megpróbálunk a lehető legkisebb kárt okozni a falban!

Ügyfélszolgálatunk hívható: hétfőtől péntekig, 8 - 20-ig!Telefonszám: 06-30-408-8914