Biztonsági ajtó színek, minták

A biztonsági ajtó kiválasztásakor szintén fontos szempont az ajtónak a megjelenése, díszítése, színezése. Ha már eljutottak odáig, hogy megtalálták a megfelelő ajtógyártó céget, aki ráadásul még jó zárat is tesz az ajtóba, akkor érdemes lehet szem előtt tartani az ajtó kinézetét, esztétikáját is.

Vannak olyan társasházak, vagy régi bérházak, műemléknek nyilvánított házak, ahol a bejárati biztonsági ajtó színe és kinézete nem térhet el a többi házban lévő ajtóétól.

Ez nem probléma, olyan színt és mintázatot gyártunk, akár ablakkal, akár rácsozattal, felülvilágító ablakkal, amilyet a megrendelő szeretne.

Mivel azt is mondhatnánk, hogy egy ilyen biztonsági ajtó örök darab, így érdemes olyan színt választani, ami mind a lakás belső színvilágával, mind pedig a kifelé, a külső környezettel összhangban van.

Természetesen bármilyen színt ki tudunk keverni, bármilyen színű ajtót el tudunk készíteni az ügyfél kívánsága szerint. A színek bármilyen formában keverhetők, az ajtó lehet kívül-belül azonos színű, illetve készülhet kívül-belül más-más színű ajtólapokkal, ez nem probléma!

Színek

A biztonsági ajtó külső és belső borításai lehetnek MDF lapból, vagy fa alapanyagból, pl. fenyő, borovi fenyő, esetleg luc, stb. Hogy pontosan melyik alapanyagból készül, az az ügyfél kívánságától függ.

Fa színek esetében, pl. tölgy, bükk, cseresznye, mahagóni, nyír, dió, stb. színek esetén eredeti faborítást alkalmazunk, a kívánt színt pácolással érjük el, így a fa erezetei szépen megmaradnak és díszítik az ajtót. Abban az estben, ha kívülre fa színt és belülre fehér színt szeretnének, akkor azt is faborítással oldjuk meg, mert egy halványabb pl. nyír színt szépen lehet fehérre pácolni, az fa erezetének láthatósága mellett.

Ha az ügyfél egyszínűt szeretne. pl. fekete, teljesen egyszínű sötétbarna, kék, narancssárga, bordó, akkor MDF lapból készítjük el az ajtó borítását. Az MDF lapok esetében, bármilyen RAL színskálából kiválasztott színt ki tudunk keverni és az ajtót az adott színre le tudjuk fújni. Kültérre nyíló ajtó külső borítását vízálló réteggel látjuk el.

MIT IS KAP A PÉNZÉÉRT? MINDENT!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Páncélszekrény zárszerkezet

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Acélajtó, acélkeret

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Igazi faborítás

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Óriási színválaszték

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Rövid határidő

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Régi ajtó elszállítás

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Hő- és hangszigetelés

06-30-408-8914

Ajtó mintázatok, marás minták

A biztonsági ajtó külleme, kinézete szép lehet, egy egyszerű alapajtó lapborítással is, valamilyen fa-színben.

Még impozánsabbá azonban valamilyen marásminta díszítéssel, motívummal tehetjük.

Mi általában arra törekszünk, hogy minél szebb munkát adjunk ki a kezünkből, mert nekünk referenciának minősül, ha az ügyfél meg van elégedve a munkánkkal. Ha megírják a véleményüket a munkánkról, vagy egy lépcsőházba betévedve szembesülünk a cégünk által készített ajtókkal, az nagy megelégedésünkre szolgál.

Nem azt mondjuk, hogy egy sima, mintázat nélküli biztonsági ajtó nem lehet esztétikus, vagy nem lehet meleg otthont jelentő hatása, ám egy szépen felöltöztetett burkolat, borítás, teljesen más képet ad a lakásnak, mint egy egyszerűbb, alapburkolat.

Igaz, hogy ezek az ajtók drágábbak, mint az egyszerű borítással rendelkező társaik, de azt azért tartsuk szem előtt, hogy ezek az ajtók örök darabok, nem öt-hat évre szólnak.

A díszítés során az MDF lapokra, egy külön ráragasztott, díszített, festhető elem kerül felhelyezésre, míg a fa alapanyagú burkolat esetében, magába a lapba történik a díszítést képező bemarás.

Üvegezések

Az üvegezések mindig a biztonság szem előtt tartásával történnek. Bármilyen mintázatú kivitelt elkészítünk, legyen az négyzet, háromszög, négyszög, kerek, boltíves vagy felülvilágítós. Igény esetén, külön rácsozatot szerelünk az üveg elé, illetve a régi rácsozatot felújítva vissza is tudjuk helyezni.

A biztonsági ajtó fényáteresztését szoktuk üvegezéssel megoldani. Ezeket az üvegeket vastag, nagyon nehezen betörhető kétsoros, ragasztott thermo üvegből készítjük.

Az üvegfelület lehet sima, homokfújt, mintázatos, opálos, belülről kifelé kilátható, kívülről befelé tükörmegoldással ellátott vagy akár nyitható, ablakos megoldással. Felülvilágítós ablak esetén, bukó-nyíló változatban, előtte rácsozással, vagy anélkül.

A biztonsági ajtó üvegezései a magyar szabványoknak és a Magyarországon előírt MABISZ előírásainak megfelel. A biztonsági üveg több réteg egymáshoz ragasztott üveglapból áll, melyeknek vastagsága 25 mm. Ezek légmentesen tapadnak egymáshoz, szakítószilárdságuk igen erős. Rongálás esetén a közbenső üveg, vagy a nagy szakítószilárdságú, ragasztott fólia egyben tartja, miáltal meggátolja a behatolást. A hőhíd kiküszöbölése az üvegrétegek kombinálásával van összhatásban.

A biztonsági ajtók üvegkazettáinak mintája számtalan variációban kialakítható.

Bármilyen biztonsági ajtót is választ, az az Ön otthona stílusához igazodva, elegáns külsővel rendelkezik majd, az üvegminta választéknak köszönhetően.

Ügyfélszolgálatunk hívható: hétfőtől péntekig, 8 - 20-ig!Telefonszám: 06-30-408-8914