Zárszerkezet, zárbetét forgalmazás, webáruház

Több mint 10 éve foglalkozunk különböző zárak értékesítésével, szükség esetén ezek szervizelésével, de manapság már egyre nagyobb igény mutatkozik a webes vásárlásra is. Ez valószínűleg az emberek kényelmessége, időhiánya miatt van. Mi is alkalmazkodunk a piachoz, igazodunk az igényekhez. Ezért is hoztuk létre és folyamatosan töltjük fel a webáruházunkat, ahol kényelmesen vásárolhat bármikor otthonról, gyors házhozszállítással.

Amennyiben Ön zárral, zárbetétekkel, kilinccsel vagy a vásárlással kapcsolatban szeretne hozzánk fordulni, itt be tud lépni webáruházunkba egyszerűen, könnyedén.

Nem kell bonyolult regisztrációkon áthaladni, csak a kosárba tenni a terméket, kiválasztani a fizetési módot és megadni a szállítási információkat.

Kik vásárolhatnak tőlünk?

Nálunk nincsenek kritériumok a vásárlással kapcsolatban, hogy kisker vagy nagyker, cég vagy magánszemély, bárki fordulhat hozzánk, aki zárat, kilincset vagy egyéb kiegészítő terméket akar vásárolni, jó áron, gyorsan, garanciával. Nagyobb és kisebb tételek megrendelése esetén is bárkit kiszolgálunk.

Milyen termékeket tartunk raktáron?

Annyiban különbözünk a többi, tömegterméket forgalmazó webáruháztól, hogy mi csak speciális terméket árulunk, amit ők gyakran nem. Cégünk közvetlenül a gyártótól vásárol, kedvező áron, amit mások nem tesznek. Általában egy második, harmadik kereskedőn át szerzik be a termékeket, így azok drágák, dupla-tripla haszonkulcsosak és olyan termékek, amelyek szinte bárhol, bármilyen zárboltban azonnal megvásárolhatók.

Mi elsősorban magas biztonságú zárbetétekre és az olasz, nagy biztonságú trezorzárakra vagyunk specializálódva. A tollas kulcsos zárakból több különböző gyártó termékét importáljuk közvetlenül Olaszországból. Ilyen pl. a Sab, Cerutti, Iseo, Potent. Ezen felül izraeli betörésbiztos zárbetéteket, RB SKG, RB LOCXIS és RB Keylocx másolásvédett, Mabisz tanúsítvánnyal ellátott zárcilindereket forgalmazunk.

Raktáron tartunk továbbá török Kale tollas kulcsos és cilinderes vezérlésű, fő- és másodzárakat; kínai HiSec ajtóhoz zárszerkezetet, törésvédő pajzsot, világító, erősített kilincsgarnitúrát; és egyéb szükséges kiegészítőket. Értékesítünk Superlock zárszerkezeteket és kilincsgarnitúrákat; Mul-T-Lock és RB hárompontos bevésőzárakat; ezekhez fogaskerekes izraeli RB zárbetéteket, több mint 30 méretben, három különféle típusban.

Széles a repertoár, minden terméket nem sorolunk fel itt, de amit hirdetünk a weboldalon, azok folyamatosan raktáron vannak, azonnal elvihetők, nem kell rájuk több napot várni, mint a legtöbb konkurens webáruházban.

Vásárlási garancia, csere

Cégünk jó, megbízható, minőségi termékeket biztosít és forgalmaz. Természetesen, ha hibás zár kerül kiszállításra, akkor azt kicseréljük. Ha a vásárlás után tönkretett dobozt, összekarcolt, megütögetett vagy sérült zárakat küldenek vissza, mert nem hozzáértő akarta beszerelni vagy rosszul méretezte fel és erőszakkal akarta beszerelni, azt azonban nem cseréljük ki senkinek.

Kérdés, kérés, probléma vagy információkérés esetén elérhet minket munkaidőben a lenti telefonszámon, vagy a zarszerviz365@gmail.com e-mail címen. Aki tőlünk vásárolt terméket, annak szívesen adunk beszerelési szaktanácsot is!