Zárrendszer készítés

A zárrendszer készítés egy nagyon bonyolult, összetett feladat, és nem mindegy, hogy milyen zárbetétből készül el. És az sem mindegy, hogy ki csinálja. A zárrendszer készítés tulajdonképpen lehet azonos zárrendszer, lehet főkulcsrendszer, vagy bármilyen olyan egyedileg személyre szabott rendszer, aminek az elkészítése különleges megtervezést kíván.

Az azonos zárrendszereket nem annyira bonyolult elkészíteni, mint egy többlépcsős főkulcsrendszert, hiszen az azonos zárrendszernél adott a méret és a darabszám. Ebben az esetben már csak a zárcsapokat kell azonosra cserélni a zárhengerben, így onnantól kezdve egy kulcs nyit különböző méretű cilindereket. Az RB zárbetétjeinél nagyon jó dolog, hogy a kártyán szereplő sorszámok megkönnyítik a beazonosítást, tehát az A, B, C, D és az 1, 2, 3, 4 sorszámozású csapokat tudják rendszerezni, majd a zárbetétbe beigazítani.

A főkulcsrendszer készítés egy sokkal összetettebb és bonyolultabb feladat, hiszen ott nem azonos zárakat kódolnak egyformává, hanem több zárbetétet különböző nyitási lehetőségekre készítenek el. Ez annyit jelent egyszerűen megfogalmazva, hogy egy céghálózatnál több százan dolgoznak, több ember, több ajtót nyit naponta, de nem mindenki tud bemenni minden helyiségbe a saját kulcsával, csak oda, ahova az ő kulcsa úgy lett bemarva, hogy azt az ajtót neki szabad használnia. Például a vezérigazgatónak olyan kulcsa van, ami minden egyes ajtózárbetétet nyit a zárrendszerben. A biztonsági őré például a bejárati ajtókat, az irodák ajtajait, stb., de a takarító személyzeté már csak azokat az ajtókat nyitja, ahol a takarítást el kell végezni. Az, hogy a titkárnők, vagy a HR-s munkatársak kulcsai mi mindent nyitnak, azt mindig az egyedi igények határozzák meg. A lehetőségek száma korlátlan.

Az általunk forgalmazott RB LOCXIS vagy Keylocx zárcsalád kiválóan alkalmas mind főkulcsos zárrendszer, mind azonos zárrendszerek megtervezéséhez és használatához.

Cégünk ehhez az anyagot tudja biztosítani. Ha valaki ilyenben gondolkozik, akkor a partnerünk, a III. Kerék utcai Zárszaküzlet készíti el ezt a rendszert, mert nekik van ehhez kapacitásuk, programjuk, kulcsmásoló gépeik a kulcsok elkészítéséhez, amelyekkel a kivitelezést meg tudják valósítani.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak