Zárbetétek forgalmazása

Különböző kialakítású, sokféle különböző méretű zárbetéteket forgalmazunk valós raktárkészletről, futárszolgálatos kiszállítással vidéki vagy pest megyei ügyfeleinknek. Nálunk megtalál mindent, amit ajtóihoz keres, legyen az rövid zárbetét, rim cilinder, fogaskerekes zárbetét vagy egyéb speciális zárbetét. Az általunk forgalmazott zárbetétekből Ön különböző opciókból tud tőlünk vásárolni, 3 vagy 5 kulcsos kiszerelésekben, védett- és nem védett profilból.

Mindig elmondjuk, hogy mi 3000-6000 Ft értétű, olcsó zárbetéteket nem tartunk, mert ilyenben szerintünk nem szabad gondolkozni! Mi kizárólag a biztonságot tartjuk szem előtt, a betétek törés-, fúrás-, savazás-, pikkelés-, másolás és magkihúzás ellen védett termékek, kizárólag ilyeneket forgalmazunk!

Ha zárbetétet vásárol tőlünk, akkor tudnunk kell, hogy milyen méretű zárbetétre van szüksége, hiszen minden ajtóba egyedi méretre van szükség. A forgalmazó mindig olyan méretet ad, amit az ügyfél kér. Mi nem tudjuk, hogy az Ön ajtajába milyen hosszúságú zárbetétre van szükség, így körültekintően kell kiválasztani a méretet, ki kell szerelni a régi zárbetétet az ajtóból, le kell mérni a zárbetét hosszát, akár teljes hossz, de inkább a két oldali hossz méretét a rögzítő csavartól számítva.

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak