Zárbetétek Budapest

Az ügyfelek, vásárlók sokszor bajban vannak a zárbetétek vásárlásánál, mert sok kérdés merül fel bennünk ezzel kapcsolatban. Milyen biztonsági fokozat a megfelelő, hol lehet azt beszerezni, mennyibe kerül, hány kulcs tartozik hozzá és hasonlók. Nagyon sokan kérdeznek rá a zárbetétek savállóságára is, erről a témáról egy másik írásunkban fogunk bővebben kitérni.

Mivel mi nem webáruház vagyunk, nálunk nem kell külön regisztrálni, nem kell az adatokat kezelni. Ellenben a webáruházakkal, mi hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk az izraeli zárbetétekből.

Amennyiben eljön hozzánk, az irodánkban több mint 30 méret közül tud választanai az izraeli zárbetétjeinkből.

Nálunk minden létező változatot megtalál, pl. gombos, fogaskerekes zárbetétet, vészfunkciós zárbetétet, interaktív csapos, törésvédett zárbetétek, másolásvédelemmel ellátott lapon mart kivitelű zárbetétek. Cégünk széles méretváltozatban és típusokban kínálja az izraeli zárbetéteket megvásárlásra.

Elsősorban a biztonságot és a minőséget tartjuk szem előtt, ezért olcsó zárbetéteket nem forgalmazunk!

Másnapi, postai úton történő kiszállítással is megkaphatja az ügyfél a kiválasztott zárbetétet.

Vidéki kiszállítás esetén a csomag átvételekor a postai kézbesítőnek kel a csomag díját kifizetni, mi minden alkalommal beletesszük a készpénzfizetési számlát a dobozba, amely érték az áfa-t is tartalmazza.

Nálunk különböző ajtókba, különböző méretű és osztású zárbetéteket lehet vásárolni, pl. kertkapuba zárbetét, kínai ajtóba levő zárbetét, Mul-T-Lock, Superlock és Turul ajtóba való zárbetét, műanyag ajtóba levő zárbetét, illetve a magyar piacon az összes forgalomban levő hevederzárhoz illő, különböző fogaskerekekkel ellátott izraeli zárbetéteket tudunk biztosítani a vásárlóknak.

Vásároljon kínálatunkból, akar azonos kulccsal, akár külön kulcsokkal működő zárbetéteket, hogy ne kelljen a nagy kulcs-csomóval bajlódnia!

Ne legyen betörés áldozata, vásároljon szuper biztonságos, kódkártyás zárbetétet, cilinderbetétet tőlünk, raktárkészletről!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak