Zárbetétek bejárati ajtóba

Zárkereskedésünk elsősorban a biztonságtechnika területén lenevesebb gyártók egyikének a termékeit forgalmazza, amely az Rav-Bariach által, Izraelben gyártott RB SKG, RB LOCXIS és RB Keylocx zárbetét. Igyekszünk minden vásárló igényét kielégíteni, de a biztonság fontosságát szem előtt tartva mi 4000-5000 forintos zárbetétet nem forgalmazunk. Ezeket inkább webáruházak árusítják, akiknek nem értenek hozzá és még mindig az Elzettet, és az olcsóbb cilindereket árulják.

A zárbetétek típusai lehetnek normál zárbetétek különböző méretben, melyek mindkét oldalról kulcs-kulcs működésűek. Az általunk forgalmazott izraeli zárbetétekben már ezekben is fúrás-, finomnyitás- és törésvédelem van.

A gombos zárbetét annyiban különbözik a normál zárbetéttől, hogy az egyik oldalon egy forgató tekerőgombbal tudjuk nyitni és zárni a zárbetétet. Ez kizárás ellen nagyon jó találmány, illetve kényelmi funkció is hazaérkezéskor a gyors ráfordítás.

Forgalmazunk még félbetéteket, amelyek elektromos kapcsolódobozokban, bevásárlóközpontok redőnyeinél, rácsainál, illetve szekcionális garázsajtók esetében alkalmazhatók, pl. Hörmann ajtók zárbetétjei.

A biztonsági kódkártyás zárbetétek a védett profilú kulcsos zárbetétek. Ebben verhetetlenek vagyunk a piacon, hiszen az RB SKG, RB LOCXIS és az RB Keylocx kizárólagos kulcsforgalmazói vagyunk, tehát csak az a cég kap tőlünk nyerskulcsot a zárbetétekhez, akivel szerződésünk van. Nálunk a másolásvédett zárbetétek további kulcsainak másolása csakis a kódkártya felmutatásával történhet meg! Illetéktelen személynek nem másolják le a kulcsot, így minden esetben az ügyfelet védi a kártya.

Végül, de nem utolsósorban a másodzárakhoz való zárbetéteket is meg kell említenünk. Ezekkel a régi tekerőgombos zárak belsejének a cilindereit lehet kiváltani, mert velük kompatibilisek, így tulajdonképpen úgy kulcsnyitásra adódik mód. Ezek az ún. rim cilinderek, vagy rim betétek.

Az RB Keylocx, LOXCIS és SKG ajtózárbetétek

A mi zárbetétjeink különböző zárnyitás elleni védelmekkel vannak ellátva, melyek a következők: letapogatás elleni védelem, másolás elleni védelem, törés elleni védelem, magkihúzás elleni védelem, savazás- és kulcsmásolás elleni védelem, kulcsbeütéses nyitás elleni védelem.

Az RB zárbetétek egyéb funkciókkal is rendelkeznek, melyek előnyt jelentenek a többi zárbetétgyártó termékével szemben. Ilyen például, hogy vészfunkcióvá alakíthatók a kizáródás ellen, azonos zárlat készíthető belőlük, ami azt jelenti, hogy akár több zárbetétet is rendelhet tőlünk, amit egy kulcs nyit. Továbbá kiváló minősége és profilja miatt nagy vezérkulcsos rendszerek is kialakíthatók az RB zárbetétekből, mivel a kulcsmásolás az első pillanattól kezdődően nyomon követhető és szigorúan kódkártyához kötött.

Tőlünk közvetlen vásárolhat minőségi izraeli zárbetéteket, akár egy darabot is, amivel védheti a bejárati ajtót, ezáltal a családját és értékeit is! Mi csak olyan zárbetéteket forgalmazunk, amelyeket teszteltünk mi is a szerviz során, illetve bevizsgáltattuk a MABISZ-szal és ők legmagasabb biztonsági besorolásba helyezték.

Az ajtózár lelke, bármilyen zárról is beszéljünk, a zárbetét. Mindig azt próbálják a betörők valamilyen eljárással megpiszkálni és nyitni. Ezért fontos, hogy a zárbetét minőségi legyen, ne holmi pár ezer forintos, Kínában gyártott vacak termék. Hiszen hiába a jó bejárati ajtó, ha a benne lévő zárbetét hamar nyitható!

Ne habozzon, vásároljon tőlünk biztonságot! Ezen egyáltalán nem szabad spórolni, mert rossz dolog, amikor az embert egy kirámolt lakás látványa fogadja hazaérkezéskor!

RB zárbetét értékesítés!