Zárbetét rendszer

Ahhoz, hogy több zárbetétet ugyanazzal a kulccsal tudjunk működtetni, egy kisebb azonos zárrendszert kell kialakítani. (Óriási kulcs-csomó helyett egyetlen kulcs nyit mindent.)

Az általunk forgalmazott zárbetéteknél különböző méretekben, különböző profilokban, kisebb és nagyobb azonos zárbetét-rendszert tudunk készíteni, mely egyetlen egy kulccsal működik. Ön választhatja ki a zárbetét típusát, méretét, a zárbetét változatát, a zárbetét darabszámát, a lakatok darabszámát, a postaládazár darabszámát, a rim cilinder darabszámát, a kulcsok mennyiségét, a védett- vagy nem védett profil lehetőségét. Egyszóval egy olyan zárbetét rendszert rakunk össze, amely pl. egy családi ház esetében szinte elengedhetetlen kényelmi funkció.

Gondoljunk bele, hogy egy család háznál van kertkapu, garázsajtó, pince-, padlás-, tároló ajtó, a bejárati ajtón 2-3 zár, és még sorolhatnánk a lehetőségeket. Sokan nem tudják, hogy mennyire kényelmes az, amikor egyetlen egy kulccsal tudják kinyitni az összes meglévő zárat a házban.

Mielőtt megkérdeznék, hogy ez betörés szempontjából biztonságos-e, a rövid válaszunk: 100 százalékos biztonság!

A kisebb és nagyobb zárrendszer készítésekor a zárbetét-rendszerbe bele tudjuk helyezni a vészfunkciót, pánikfunkciót, a belső tekerőgombot, a hevederzáraknál a fogaskereket. Talán azonban a legfontosabb, amit Magyarországon rajtunk kívül senki nem tud megcsinálni, hogy az izraeli zárbetétjeink kulcselhagyáskor átkódolhatók egy másik kulcskészletre, ami a töredék összege annak, mintha újra meg kellene vásárolni a zárrendszerbe tartozó 20-30 zárbetétet! Persze ez esetben a zárbetéteket el kell hozni hozzánk.

A különbség a webáruházak szakmai tudása és a mi szaktudásunk között, hogy a mi cégünk mellett áll a Kerék utcai Elzett Zárszaküzlet, ami több mint 30 éve jelen van a piacon, és több ezer darabos főkulcs- és egyéb zárrendszereket alakított már ki. Modern, profi számítógépes megtervezéssel készül a rendszer, amit máshol pontatlanul, kézi számítással végeznek el. Továbbá nem kínai, rossz minőségű, pontatlan, olcsó kulcsmásoló gépeket használnak a zárrendszer kulcsaihoz, hanem a legkiválóbb olasz kulcsmásoló gépeket, melyek precizitása világhírű!

A kisebb 5-10 darabos zárbetét rendszert -megrendelés függvényében- 2 munkanapon belül legyártjuk, az 50-100 darabos, többlépcsős, esetleg főkulcsos zárrendszert egy hét alatt készítjük el az ügyfeleknek. Mi csakis a saját, jó minőségű, magas biztonsági fokozatú zárbetétjeinkkel dolgozunk, pl. az RB LOCXIS, RB SKG és RB Keylocx izraeli zárbetétekkel!